Pašlaik naktis ir gaišas un piegaismotājs nau nepieciešams,ja gribas patīkamāku bildi ap 3 naktī ,tad IR 940 min.režīmā.Ar orģinālo bilde ir graudaina.
nezinu kas tev par optiku, bet ar swarovski z6 56 lēcu nu nesanāk noteikt cūkai dzimumu, ja ir pa nakti mākoņi vai medī torni kas ir mežā, kur gaismas ir ļoti maz, izmantojot pulsāru bez piegaismošanas redz ideāli visu
Gadu atpakaļ veči bija spējīgi nolikt cūku pamatīgā krēslā un naktī bez luktura. Tagad Z6 vairs nerāda..
p.s.-jāgaida tēmas no sērijas: kāpēc mans Super Yukons rāda baigi labo bildi, bet vairs nevaru trāpīt? Kas varēja notikt?
Alvi tu pac esi to optiku rokās turējis un apskatijis kad vari tik droši runāt .... Kā krīt uz nerviem šitie gudrinieki (es domāju ) un tamlīdzīgu komentāru ir lielākā daļa ..... veči nu neblamējiet sevi un medniekus ,runājiet ko ziņat !
Varētu padomāt ,ka 500 eur ir nenormāls piķis ,par ko baigi iespringt. Jo sevišķi ,ja garantija ir 3 gadi. 166 eur gadā,3,5 eur pat medību reizi aktīvam medniekam. Pie nosacījuma, ja nobrūk 3 gada pirmajā dienā :). Trīs reizes bāku pieliet.:) No sērijas mans kālis rāda baigi labo bildi, tikai nevar atšķirt cūka vai kuilis.:) Diskusija tāda pati ,kā par termocel. Visiem kam nav , baigi dārgais sūds.Tikai nez kāpēc pēc laiciņa tomēr nopērk un apklust. Ja Jukons sūdīgs, tad jāpērk ATN, un jālielās, jo ir pamats lielīties. Savādāk tāda verbāla caureja Keca E. manierē.
trāpīji, kur tēmēji? :)
p.s.-es dienas optikai šonakt neredzu vajadzību pēc "piegaismotāja".
p.s.-jāgaida tēmas no sērijas: kāpēc mans Super Yukons rāda baigi labo bildi, bet vairs nevaru trāpīt? Kas varēja notikt?
Veči beidziet, par nelaiķiem tak tikai labu, vai neko un Edgar jau labu laiku, kā vairs nav manīts ... ;)