Var arī kūpināt līdz "Voblas"stadijai, ar alu baigi labi, viens vīrs mani pacienāja, šogad pats mēģināšu izkūpināt tā! (sālī izturēt vienu nakti un kūpināt līdz izkalst, tikai nevajag baigi lielo karstumu dot)
Čilli ugunīgo signālu mēles un mutes garšas kārpiņām var nodzēst tikai ar TAUKVIELĀM!
Da jebkādām, - saldējums, sviests, krējums, majonēze, speķis, olīveļļa, u.t.t.
Kā tad vīriem ar pīlēm kautkā visi pieklusuši,manā pusē nu pašvaki ar visu to ka dīķos pīļu maz bija un ir ka sausums baigais bija , nu tik sāk kautkas vairāk par pilināšanu līt ,bet ir viena dīvainība šogad zosis vēl ir un vairāki bari ,vai citur ar vēl šīs mana?
Slēpts
15.11.2015. 22:09
Pīles ir un daudz. Pašlaik ir jātrāpā uz migrējošajiem bariem un dīķi kurā izlēmušas uzkost/atpūsties, tad 2-3 dienas ir ļoti daudz
Varētu būt ka maz mednieku kas medī pīles,jo vakaros kad izceļam bari aiziet un ar galiem,vakara cukā pāris atlido,šāvienus uz kaimiņos esošiem dīķiem ar ļoti reti kad dzird, tas pats jau ar pašu kol teritorijā ,vienvād sakot nav tāda sajūta ka pīles būtu medijamas.
Šogad pašam zosu nomedīts vairāk kā pīļu,pirmo gadu tā -vairāki vakari pavadīti pēc kārtas pīles neredzot.....???
Slēpts
16.11.2015. 09:23
Man ir tik retu reizi neatgriezušās, lai arī neviens cits nemedī apkārt, ja pīlēm tas dīķis patīk, tad atgriežas viss bars, tik jautājums, kas skaitās bars? Nu un vajag tak vēl drusku iedot ko garšīgu pīlēm, lai piesietu ceļojošās pīles drusku stiprāk pie dīķa
Madiju gan pie Rīgas ezeros gan Kurzemē, šobrīd ir pašvaki, kā teica Ģirts jātrāpa uz migrējošam.
Mana pirmā sezona, bet kritušas ap 30 pīlēm un 1 zoss- es vēl tikai mācos, protams medīju ar mānekļiem, pīļu svilpi utt.
Slēpts
16.11.2015. 10:16
tā arī vajag gaidīt pīles ar manekļiem un svilpi. Spēlēt loteriju pie dīķa/ezera, lidos pāri vai nelidos, tak ir galīgi garām ;)
Da jebkādām, - saldējums, sviests, krējums, majonēze, speķis, olīveļļa, u.t.t.
Šogad pašam zosu nomedīts vairāk kā pīļu,pirmo gadu tā -vairāki vakari pavadīti pēc kārtas pīles neredzot.....???
Mana pirmā sezona, bet kritušas ap 30 pīlēm un 1 zoss- es vēl tikai mācos, protams medīju ar mānekļiem, pīļu svilpi utt.