Kurā vietā? :o
Esmu skatījies caur V8, vienīgo plusu atšķirībā no Kahles redzu "zooma" iespējas.. Bet kurš labāks krēslā nezināšu teikt, tik ilgi nenosēdēju..
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
12.08.2015. 21:44
KAHLES autorizētais pārstāvis esot Chevalier, Azur tirdzniecības centrā. Pie viņiem pirku savu optiku, tiesa, man gan ir KXi 3,5-10 x 50. Redzamība krēslā pilnīgi apmierina.
Reizēm ir arī tā, ka gribās vienu līmeni zemāk pakāpties. Agrāk lietoju gaidei Kahles CSX 3-12x56mz ar punktu 1,5 cm simts metros. Un ar nakts uzliku aizmugurē punktu varēja redzēt ideāli un bez piegaismošanas vienmēr. Nu ir lielie palielinājumi un smalkie punkti.....kurus ar nakts uzliku pret melno ruksi vairāk tumsā neredz.
Varu piedāvāt savu Kahles 3-12x56 Multi Zero, tornī iespējams ieregulēt četras dažādas šaušanas distances. Man personīgi medībām krustiņš pa šauru, bet šaujot pa lapsu uz 300m un tālāk ir ok - vismaz lapsa nepazūd aiz centra punkta :D.
Sandis man ieteica ļoti labu variantu, nešaubīgi palikšu pie kahles
https://www.veicis.lv/?valoda=...
Kurā vietā? :o
Esmu skatījies caur V8, vienīgo plusu atšķirībā no Kahles redzu "zooma" iespējas.. Bet kurš labāks krēslā nezināšu teikt, tik ilgi nenosēdēju..