Nevajag uztraukties par bilžu kvalitāti, jo tās tiek skenētas no iesniegtajām. Tas ir jo blāvākas iesniegsiet, jo sliktāki izskatīsities uz apliecībām. Ar maiņu nevajadzētu ne kavēties, ne arī pārlieku steigties,jo vienmērīgāk iesniegsim, jo ātrāk mūs apkalpos.
Izskatās, ka apliecību ražošanas mašīna mazliet nosprūdusi sakarā ar lielo interesentu skaitu vai pie vainas aizputinātie un slidenie ceļi, kas neļauj vairāk kā mēneša laikā saņemt jaunos dokumentus. Es tikai varu iedomāties kas notiks 2017. gada priekšvakarā, kad pamodīsies aizņemtākie un aizmāršīgākie biedri!
Slēpts
12.01.2016. 15:43
Nu mani atkal šis pasākums nesatrauc,jo nomainīju jau pagāšgad.Un nebija nemaz tik ilgi jagaida.
Nesaprotu tos kas dzīvo ar domu-vel jau laika daudz.Ja tik un tā nav citas izejas kā tikai apmainīt ja ir doma medībās iet.
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
12.01.2016. 22:38
Pagājušogad augustā Rīgā vispār rindas nebija, apmainīju nedēļas laikā, tobrīd apliecības numurs sākās ar 36xx. Ja Latvijā esot apmēram 21 000 mednieku, tad tie atlikušie laikam tiešām gaida pēdējo brīdi, lai draudzīgā emocionālā gaisotnē pa mežniecībām pagrūstītos...
Es jau arī, Gunči, esmu apmainījis gan mednieku, gan medību vadītāja apliecības jau pagājušā gadā, bet tagad vācu datus un fočenes no kolektīva vīriem lai centralizēti to procesu izdarītu (ar vienu maksājumu). Mazāka darbošanās arī mežniecībā. Diemžēl visi nav tik apzinīgi un ilgstoši nespēj sagādāt vajadzīgās lietas. Lūgties jau nu neiešu, nāksies tad pašiem braukt uz mežniecību un kārtot lietas.
Slēpts
18.01.2016. 15:06
Diemžēl visi nav tik apzinīgi un ilgstoši nespēj sagādāt vajadzīgās lietas.
Ja taisās maksāt par visiem kopā ,tad vajadzīgi tikai iesniegums un foto! :D
Es šodien biju. 5min pagaidīju, 2min iesniegums + samaksa ... pēc ~3 nedēļām varu gaidīt zvanu.
Slēpts
18.01.2016. 15:06
Vai arī būs brīvas vietas medītgribētājiem kolektīvā! :D
Es šodien biju. 5min pagaidīju, 2min iesniegums + samaksa ... pēc ~3 nedēļām varu gaidīt zvanu.
Cerēt jau vari, ka pēc trīs nedēļām būs gatavi papīri. Man iesniedzot Dienvidkurzemes mežniecībā Grobiņas birojā 13 apliecības drīz jau būs otrais mēnesis kopš ved no Rīgas. Pieļauju, ka lielākā problēma ir tomēr savākšanā un atvešanā (attāluma dēļ), nevis izgatavošanā! Šobrīd laika apstākļi arī nelutina, tamdēļ lieki neviens nekur nebrauks.
Nesaprotu tos kas dzīvo ar domu-vel jau laika daudz.Ja tik un tā nav citas izejas kā tikai apmainīt ja ir doma medībās iet.
Cerēt jau vari, ka pēc trīs nedēļām būs gatavi papīri. Man iesniedzot Dienvidkurzemes mežniecībā Grobiņas birojā 13 apliecības drīz jau būs otrais mēnesis kopš ved no Rīgas. Pieļauju, ka lielākā problēma ir tomēr savākšanā un atvešanā (attāluma dēļ), nevis izgatavošanā! Šobrīd laika apstākļi arī nelutina, tamdēļ lieki neviens nekur nebrauks.