Praktiskās šaušanas centrā LW stobrs( tievais,melnais) 400 . Vienu brīdi gribēju savai CZ no 243 uz 6,5 samainīt. Bet beigās pārdomāju. Ja nu pēkšņi "izšaušu" to 243 ,tad samainīšu uz 6,5. Atrāk diez vai.:)
...,maināmais stobrs jāieskrūvë aizslēga kārbā tā ,lai starp čaulu un aizslēgu paliktu apm 2-3 collas tūksttošdaļas. Var pasūtīt ari čaulas šablonus "no go" , "go go" . Pareizi ieskrūvētam stobram ar vienu šablonu aizslēgs aiztaisās viegli, ar otru aizlēgs aiztaisās ar būtisku piepūli,vai vispār neaiztaisās. Vienkārśoti var izlīdzëties ar skoču. Uz laba brenda- norma, lapua, čaulas aimugures uzlīmē vienu skoča ripińu. Aizslēgs aiztaisās viegli,skočs nav traumēts . Uzlīmējot divas skoča ripiņas aizslēgs aiztaisās ar piepūli ,skoča uzlīmes traumētas. ,bet labāk to izdarīt ieroču darbnīcā un pašam tikai nokontrolēt meistaru veikumu.
...pamatā šauju ar 55GR . Kādas pārsimt esmu nolietojis ari 69 GR. 140metros (vnk. tāda distance šautuvē "pa rokai") apm. 2cm gabarītā piecas lodes ir izdevies trāpīt no abām zortēm., 69 GR ir stabilākas , mazāk radikāļu. , bet dārgākas. "radikālis" 100metros mēdz aizlekt no grupas kādi 3 cm . man tas nav būtiski śaujot sk alni ,eiropas zvērus. ari bebram ,lapsai ir ok.sākuma ātrumi manai plintei ar GGG gan ir apm. 60m/s lēnāki par norādītajiem uz iepakojuma. mērīts ar labradaru.
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
13.03.2018. 21:37
Nu un dabuj stobru,ko ar aizslegu un ta gajienu darit ?
Slēpts
13.03.2018. 21:25
Man kaut kā savulaik LW stobrs 6,5cal izmaksāja ~700. Labi, nometam vītni galā, kontūru prastāku un melno dzelzi ņemam ņeržas vietā ,bet vienalga tuvu 600 būtu sanācis.
Lai dzīviens dabon ilgāk pamocīties, pirms nomirst. Kādam šeit tas liekas aktuāli.