Bet kuršs ir teicis ,ka tajās patronās viena razotāja pulveris? Tas ka nav vienas markas tas skaidrs pa 90%, bet vēl jau arī ražotājs var atšķirties un attiecīgi cena.
Slēpts
02.03.2018. 09:52
UPSS,
VAINĪGS!
Tiešām, ja labi grib, var vienu pulvera devu iebērt gan 308, gan 3006.
pulvera ražotāji to pieļauj.
Tas, ka es tā nedaru- nenozīmē, ka to nevar izdarīt- līdz ar to arī mani secinājumi, ka 308 un 3006 patronām nevajadzēt būt ar vienādu cenu- ir maldīgi.
Slēpts
02.03.2018. 15:50
Ivar Ozoliņ
Tu raksti ka lādē pats patronas un Tev esot pie kājas cik viņas maksā veikalā! Ko ta Tu te raudi? Sēdi un lādē pa lēto,tie kas pašī nelādē tie pirks veikalā pa tādu cenu kāda būs uzlikta.Pameklēs vstarp veikaliem ,cik nu viņu te latvijā vispār un izvēlēsies kur pirkt.
Tad jau vajadzētu viena kalibra plintēm ar maksāt turpat vienu cenu,drusku tik būt atšķirībai. :D
Nekas personisks,bet šitāda ņaudēšana ir smieklīga.Var tikai priecāties ka veikali priekš medībām nav tikai Rīgā,bet ir arī citās pilsētās.
Guntar P.
Kurā vietā es raudu???
Par sevi es zinu, jo lādēju ar vienādām lodēm gan 3006 gan 308. Un man izmaksas ir atšķirīgas.
Bet teorētiski var salādēt šīs vienādās lodes šajos kalibros, lai izmaksas būtu vienādas.
Varam slavēt medniekbodes, varam kritizēt. Brīvā valstī dzīvojam...
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
02.03.2018. 19:27
Izmaksas,jau ir netikai pulvera daudzums,bet gan caula (krasainais metals) kurs izradas ir dargs un 30-06 vina ir vairak! Kapec piem PM geco 308 target maksa 1,35€ bet huberta, 1.45!Vairakam 308win patronam huberta cena augusi nevis par 5% ka ieprieks mineja ,bet gan 5-20% robezas!
Slēpts
02.03.2018. 19:44
Varbūt labāk bļaut kadēl šņabis dārgāks kļuvis , varbūt kādēl degviela? Var tak braukt aiz robežgrāvja un pirkt tur ja kas neapmierina. :))
Kas Jums liedz atvert veikalu un tirgot par pareizām cenām?
Ivar, cik tad ir liela starpība? Un tad parēķini, ka razotājs par pulveri ne tuvu nemaksā tik cik Jūs.
Kapec piem PM geco 308 target maksa 1,35€ bet huberta, 1.45!Vairakam 308win patronam huberta cena augusi nevis par 5% ka ieprieks mineja ,bet gan 5-20% robezas!
Plotnieka kungs, kapēc jūs tā esat ieciklējušies uz to munīciju, kas HUBERTĀ ir dārgāk nekā PM, uzrakstiet tad kas ir lētāk! :):):)
Protams paskatīsimies kad PM atnāks jaunais vedums, cik tad maksās!!!
Ģirt,
3006 beru par 20 procentiem vairāk pulvera nekā 308.
Cenu es nerēķinu, jo patronas netirgoju.
Bet ar 1 kg pulvera var salādēt krietni lielāku skaitu 308 nekā 3006.
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
10.03.2018. 09:18
Lai neceptu jaunu tēmu - kā ir no likumības puses ? Vai ir iespējams piemēram 243. uzlādēt līdz tiem 3000 J ( pagaidām Esmu atradis rūpnieciski lādētas 2900 j ) un ja esi uzlādējis ,vai tas iet cauri pārbaudēs ?
VAINĪGS!
Tiešām, ja labi grib, var vienu pulvera devu iebērt gan 308, gan 3006.
pulvera ražotāji to pieļauj.
Tas, ka es tā nedaru- nenozīmē, ka to nevar izdarīt- līdz ar to arī mani secinājumi, ka 308 un 3006 patronām nevajadzēt būt ar vienādu cenu- ir maldīgi.
Tu raksti ka lādē pats patronas un Tev esot pie kājas cik viņas maksā veikalā! Ko ta Tu te raudi? Sēdi un lādē pa lēto,tie kas pašī nelādē tie pirks veikalā pa tādu cenu kāda būs uzlikta.Pameklēs vstarp veikaliem ,cik nu viņu te latvijā vispār un izvēlēsies kur pirkt.
Tad jau vajadzētu viena kalibra plintēm ar maksāt turpat vienu cenu,drusku tik būt atšķirībai. :D
Nekas personisks,bet šitāda ņaudēšana ir smieklīga.Var tikai priecāties ka veikali priekš medībām nav tikai Rīgā,bet ir arī citās pilsētās.
Kurā vietā es raudu???
Par sevi es zinu, jo lādēju ar vienādām lodēm gan 3006 gan 308. Un man izmaksas ir atšķirīgas.
Bet teorētiski var salādēt šīs vienādās lodes šajos kalibros, lai izmaksas būtu vienādas.
Varam slavēt medniekbodes, varam kritizēt. Brīvā valstī dzīvojam...
Ivar, cik tad ir liela starpība? Un tad parēķini, ka razotājs par pulveri ne tuvu nemaksā tik cik Jūs.
Plotnieka kungs, kapēc jūs tā esat ieciklējušies uz to munīciju, kas HUBERTĀ ir dārgāk nekā PM, uzrakstiet tad kas ir lētāk! :):):)
Protams paskatīsimies kad PM atnāks jaunais vedums, cik tad maksās!!!
3006 beru par 20 procentiem vairāk pulvera nekā 308.
Cenu es nerēķinu, jo patronas netirgoju.
Bet ar 1 kg pulvera var salādēt krietni lielāku skaitu 308 nekā 3006.