Jāni, ja jau zini cik razotajam izmaksā, lūdzu datus studijā. Ja razotajs pasaka cena vienāda, tad veikalniekam speciali mainit uz nevienādu? Un kapēc domā, ka 308 jābūt lētāk? Varbūt tiesi otradi veikalnieks nak pretīm un 3006 laiž lētāk :D
Ģirt, ja pats esi lādējis, tad jau Tev nevajadzētu būt noslēpumam, ka 308 čaulā var iebērt mazāk pulvera kā 3006. Pārējās komponentes jau vienādas..
Protams biznesmeņiem savs viedoklis, un mūsu naudu viņiem tak nevajag...
Lai gan arī ražotāju cenu politika nevienmēr ir ar loģiku izskaidrojama.
Vispār jau brīvā valstī dzīvojam, varam pirkt, varam nepirkt.
Slēpts
01.03.2018. 21:52
Viss ir ļoti vienkārši. Ar 308 nekrīt. Bet ar 3006- krīt. Gribi gaļu- maksā ragā. Vai nopērc labas kedas un suni. Ar kapeiku audzina, nevis ar žagaru...
Ivar, arī esi iedomājies, ka 308 jābūt lētākam? Ne tu zini kādas sastāvdaļas tiek izmantotas, ne citus cenu ietekmējošas lietas. Kā jau minēja gribi pērc, negribi nepērc
ražotājs nosaka cenu kā uzskata par vajadzīgu, nu nenodarbojas neviens ar labdarību. Tad jau var arī ņaudēt arī kāpēc veikala patronas daudz dārgākas par paša lādētu
Slēpts
01.03.2018. 22:34
Ģirt,
Gatavas patronas nepērku.
Lādējot saskaitu kopā un zinu, cik man izmaksāja 308 un3006.
Ja Tev sanāk vienādi, neesmu vainīgs.
Un man pie kājas, cik tās maksā veikalā.
Esmu iepazinis tik daudz cenu veidošanas algoritmus un politikas, ka mani nekas Latvijā neizbrīna.
...,itkā patronu lādēšanas sastādaļas veikalā netiktu pirktas ,.:). vnk. ir atstāta niša ,kur izpausties ar saviem kvalitātes un tehnisko parametru kritērijiem.un, ...itkā savu laiku un darbu -par brīvu .
Slēpts
02.03.2018. 06:51
Aivar B,
Runaiet par cenu , izmaksām.
Nu nevaru es iebērt 308 tik pat daudx pulvera cik 3006, līdz ar to man 308 lādējot ar vienu un to pašu lodi, ar identiskām kapsulām, vienmēr ixmaksās lētāk nekā uzlādēt 3006.
Ģirtam sanākot vienādas izmaksas, laikam uz aci pulveri ber.
Slēpts
02.03.2018. 08:47
teicu ka sanāk vienādas? es nezinu ko tur ber ražotājs un kā, kur viņs viņas taisa, tapēc pieļauju, ka izmaksas ir vienādas. es tik nesaprotu, kapēc esi iedomājies, ka tieši 308 jāmaksā mazāk par 3006? es saku, ka 3006 jāmaksā dārgāk un vienādā cena nozīmē, ka ražotājs vai pārdevējs Tev dod atlaidi.
Un vienreiz vajag izbeigt, vissirslikti, mani visi mēģina apšmaukt :D
Protams biznesmeņiem savs viedoklis, un mūsu naudu viņiem tak nevajag...
Lai gan arī ražotāju cenu politika nevienmēr ir ar loģiku izskaidrojama.
Vispār jau brīvā valstī dzīvojam, varam pirkt, varam nepirkt.
ražotājs nosaka cenu kā uzskata par vajadzīgu, nu nenodarbojas neviens ar labdarību. Tad jau var arī ņaudēt arī kāpēc veikala patronas daudz dārgākas par paša lādētu
Gatavas patronas nepērku.
Lādējot saskaitu kopā un zinu, cik man izmaksāja 308 un3006.
Ja Tev sanāk vienādi, neesmu vainīgs.
Un man pie kājas, cik tās maksā veikalā.
Esmu iepazinis tik daudz cenu veidošanas algoritmus un politikas, ka mani nekas Latvijā neizbrīna.
Runaiet par cenu , izmaksām.
Nu nevaru es iebērt 308 tik pat daudx pulvera cik 3006, līdz ar to man 308 lādējot ar vienu un to pašu lodi, ar identiskām kapsulām, vienmēr ixmaksās lētāk nekā uzlādēt 3006.
Ģirtam sanākot vienādas izmaksas, laikam uz aci pulveri ber.
Un vienreiz vajag izbeigt, vissirslikti, mani visi mēģina apšmaukt :D