Tad ir jāuzdod jautājums kapēc vispār medīt, ja jau daba pati visu noregulēs. Ne visi kolektīvi kas medī briežus baura laikā tos arī ēd, nav pieklājīgi visus bāzt vienā maisā. Bet nu tā jau ir beztēma.
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
01.10.2015. 15:48
Ja nemedīsi es domāju DABA mūs aprītu .Neviens necenšas bāzt visus vienā maisā , bet parādīt ka ir citi ceļi (nepretendējot ka mans ir tas pareizais).Viedokļu diskusijās dzimst patiesība . ... nu bet ja kādi šauj tikai ragu dēļ un gaļu izmet nu tas ir pizģeds !!!!!!!!!!!
ad ir jāuzdod jautājums kapēc vispār medīt, ja jau daba pati visu noregulēs. Ne visi kolektīvi kas medī briežus baura laikā tos arī ēd, nav pieklājīgi visus bāzt vienā maisā. Bet nu tā jau ir beztēma.
kā kapēc medīt? gaļa ņam, ņam ;)
ja paši baura gaļu nelieto, tad nevajag ieborēt, ka baigi forši ir izņemt tos neperspektīvos tieši baurī.
Piemēram, mai ir nedēļu atvalinājums, es varu no 1.oktobra līdz 7. oktobrim pieteikt medības uz konkrētu vietu,lai katru dienu nezvanīt medību vadītajam un neteikt, ka es būšu tur un tur!?
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
03.10.2015. 22:07
Teorētiski var , bet kā Tu pierādīsi ka ir pieteiktas medības piemēram 3. oktobŗī un ja Tu nošauj vai savaino zvēru ,Tev tāpat nākamās dienas laikā jāpaziņo medību tiesību lietotājam .Nezinu kā citi -Es uz tādu gājienu neparakstītos .
Slēpts
03.10.2015. 22:44
nevar arī teorētiski. Kas ir tik ļoti apgrūtinoši pieteikt? pirms izej no mājas zvans/sms medību pieņēmējam un aiziet medībās?
Kauliem un gaļai būt!
Ja jau Diāna dod ir jāņem, tikai vai vajag?
kā kapēc medīt? gaļa ņam, ņam ;)
ja paši baura gaļu nelieto, tad nevajag ieborēt, ka baigi forši ir izņemt tos neperspektīvos tieši baurī.
Vai kāds minēja, ka gaļa tiek izmesta? Mūsdienās ir daudz dažadu veidu kā gaļu realizēt, ne tikai kotletēs vai gulašā.