Tu redzējies kā, es kā Liepājnieks neko nezinu bet nu protams Rīgā jau zina labāk..... varbūt esi mūsu (īsto vīru) žēlabas ZM lasījis, tur bija baigi argumentēts un pamatots. Tādu salasoties nu noteikti vajag likumus mainīt!
Arni, iesaku atbrauc tiem, kas aicināja palīgā, palīdzi gan tos "dubļus" atšaut un tad pastāsti mums par rezultātiem?
Tādēļ, ka likuma grozījumi attiecas uz vietām, kur meža cūku skaits ir lielāks par 5gab/1000ha - tas ir kvantitatīvais kritērijs. Ja Jums šis ir izpildīts, ziņojiet un grozījumi uz Jums neattieksies.
Tā kungi, kas saka, ka Kurzemē cūku nav. Lūgums norādiet te novadu un pagastu, kurā pēc Jūsu novērojumiem cūku principā nav. Mēģināšu salīdzināt ar oficiāliem rādītājiem.
Netika sacīts, ka NAV, bet gan oponēts teikumiem, ka viņu kā dubļu, kurā krūmā lien tur cūku bari. Tā pat kā nenorādīji, kur pārmērības, tāpat es paturu tiesības atbildēt, ka medību sezonas ietvaros, savus apmedījamos medību apjomus izpildām un ja nepieciešams prasām pēc papildus.
Es neesu bijis - nevaru pateikt, vai tur ir pārmērības, vai tikai stāsta. Bet izskatās, ka dūša papēžos...rekur ir divas kartes. Pateiktu vietu un tad būtu interesanti saprast, kurš neko nesaprot no skaitīšanas...
Ja par skaitu vēl var strīdēties, tad nomedījumi taču ir objektīvs rādītājs, vai ne? Nu tās taču ir reāli zemē, līķi. Un saliekot šīs abas kartes kopā - nu kaut kā neizskatās, ka tur īpaši lielas kļūdas ir skaita noteikšanā, vai ne? Tādēļ - esiet drosmīgi un norādiet vietu :) citādāk ir tukša ir-šana...
Arni, iesaku atbrauc tiem, kas aicināja palīgā, palīdzi gan tos "dubļus" atšaut un tad pastāsti mums par rezultātiem?