Māri M tu vispār vēl lasi ko citi raksta jeb vnk klabini klaviatūru un lamā sievu un bērnus??
es taču rakstīju - medību tiesības pieder zemes īpašniekam, nevis zemes nomniekam..
Par medību tiesībām būs cits līgums.
Kaspar, piedod - telefons nav labākais tehniskais risinājums komunikācijai internetā. Nepareizi Tevi sapratu. Par medību tiesībām ņemu s
avus vārdus atpakaļ.
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
08.12.2015. 11:12
Skatos kaislības atkal virmo ! Es varu dot savu viedokli gan kā zemnieks , gan kā mednieks (jo esmu gan viens gan otrs ) .Par nodokļiem - vīri LVM meži maksā labus nodokļus ! Tākā nevajag vien teikt - ka mēs lauksaimnieki esam vien nodokļu maksātāji .Subsīdījas vispār tika iepītas šajā tēmā "ne pa ģelu" .To ka LVM neko nedara lai samazinātu postijumus - pilnīgs blefs .Dod dievs mums privātajiem darīt tik daudz postījumu samazināšanas labā .Mēs paši esam zvēriem atņēmuši pļavas kur baroties un tagad vaimanājam .Vai vienai daļai te forumā mītošo "mednieku" ir sajēga ko limitētie lieto uzturā ? Tīri meža dzīvnieks ir tikai alnis un Jūs gribat mežā noturēt visus ( vel neļaujot piebarot).Štrunts ar cūkām -varēja dot nelimitēto un viss .Apšaus tie abižotie tur sākumā tās cūkas uz zemītes un miers .Nevilksies viņas vairs tik regulāri uz tiem laukiem .Čaļi aplauzīsies pa tukšo vaktējot un nebūs uz ko novelt vainu , bet tad arī uzreiz atļaujiet lielajiem kolektīviem arī viņas barot kā nākas lai pieturētu mežā .Nu ko Es teicu - tulīt sāks ķerties briežiem klāt !Te nu "sīkpirži" viņus ,kā 90. gadu sākumā "robiņi" un "zemessargi" , ar "kalakiem" izkapās !
Vēsture sen jau ir pierādījusi, ka ne kādi likumi, normas un nosacījumi nenes gaidāmo rezultātu ilgtermiņā! Tikai savstarpēja cieņa un sapretne var sniegt vēlamo rezultātu abām pusēm!
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
08.12.2015. 17:46
Es varu dot savu viedokli gan kā zemnieks , gan kā mednieks (jo esmu gan viens gan otrs )
To pašu,Gati, varu teikt arī par sevīm + ap 300 manu autogrāfu ir medību līgumiem.Tākā arī zinu ko runāju...
Var būt nevajadzēja pīt kopā subsīdijas ar struktūrfondiem...., bet nevar noliegt faktu- daudzi lauku" bisnesmeņi" ir uzsēdināti uz piemaksu" adatas".Paņem tās nost un situācija mainīsies.
Var būt nevajadzēja pīt kopā subsīdijas ar struktūrfondiem...., bet nevar noliegt faktu- daudzi lauku" bisnesmeņi" ir uzsēdināti uz piemaksu" adatas".Paņem tās nost un situācija mainīsies
Aigar, Tu vispār saproti, ko runā?
Tikpat labi varam pateikt, ka mums nav jāuztur skolotāji(bērni jau ir izauguši), policisti(par savu drošību domājam paši), ugunsdzēsēji( par ugunsdrošību domājam paši).... u.t.t.....
Tu apgalvoji, ka pārtikas produktus(vismaz kurus es nosaucu, veikalā nepērc).
Protams, Tu vari nodarboties ar naturālo saimniecību - bet tad Tu dzīvo pāris gadsimtus atpakaļ. Normālā, civilizētā valstī valsts gādā par to, lai pilsoņi saņemtu pirmās nepieciešamības preces un pakalpojumus par minimālu cenu vai bez maksas.
Tādēļ lauksaimniecība tiek daļēji subsidēta. Ne jau tāpēc, lai pāris zemnieku nenobankrotētu, bet tādēļ lai Tu būtu paēdis.
es taču rakstīju - medību tiesības pieder zemes īpašniekam, nevis zemes nomniekam..
Par medību tiesībām būs cits līgums.
avus vārdus atpakaļ.
To pašu,Gati, varu teikt arī par sevīm + ap 300 manu autogrāfu ir medību līgumiem.Tākā arī zinu ko runāju...
Var būt nevajadzēja pīt kopā subsīdijas ar struktūrfondiem...., bet nevar noliegt faktu- daudzi lauku" bisnesmeņi" ir uzsēdināti uz piemaksu" adatas".Paņem tās nost un situācija mainīsies.
Aigar, Tu vispār saproti, ko runā?
Tikpat labi varam pateikt, ka mums nav jāuztur skolotāji(bērni jau ir izauguši), policisti(par savu drošību domājam paši), ugunsdzēsēji( par ugunsdrošību domājam paši).... u.t.t.....
Tu apgalvoji, ka pārtikas produktus(vismaz kurus es nosaucu, veikalā nepērc).
Protams, Tu vari nodarboties ar naturālo saimniecību - bet tad Tu dzīvo pāris gadsimtus atpakaļ. Normālā, civilizētā valstī valsts gādā par to, lai pilsoņi saņemtu pirmās nepieciešamības preces un pakalpojumus par minimālu cenu vai bez maksas.
Tādēļ lauksaimniecība tiek daļēji subsidēta. Ne jau tāpēc, lai pāris zemnieku nenobankrotētu, bet tādēļ lai Tu būtu paēdis.
Būtībā atšķirības tur nav nekādas. Abi nodrošina spēju konkurēt. Struktūrfondi ES, nacionālās subsīdijas - valsts atbalsts.
Diagnoze - jauno laiku lauksaimnieks.
Nekas, uz šīs pasaules, nav par velti....agri vai vēlu jāmaksā, pie tam, pilnu cenu.
Tā tas ir visā pasaulē. Izņemot Nigēriju, Etiopiju un citas badā mirstošās valstiņas.....