Aprīkojums: TIKKA T3 308.;TOZ-16 22LR; Browning BAR Zenith 30-06.+ Zeiss Victory V8 2,8-20x56, Иж-56-3 22/28 + Burris Eliminator III 3-12x44. Mitsubishi L200
Suņi: LV dzinējs,suns
Medību trofejas: 6
05.03.2016. 15:30
Un ko, man tagad par katru iespējamo sadursmi ar meža zvēru būs jāstājās un stundām jāpēta, vai gadījumā meža zvērs ir notriekst un varbūt , ka pat ieķēries bamperī!? Man biznesa lietas ir jākārto! Ja mašīna iet, es maucu tālāk! Pilnībā saprotu šoferi! Tas ir absolūts retums, ka kaut kas iesprūst mašīnā...
Slēpts
06.03.2016. 03:21
Ja jau tāds biznesmens, tad būtu jāzina kā jārīkojas lai dabūtu apdrosinasanu, neticu, ka izbāziens uz pāris stukām ir nospļauties.
Nu un amarokam nav fīča, ka nummurs pēc sadursmes aiz loga aizlec.
Izskatās pēc 90-to gadu "biznesmena" treniņbiksēs. Katrs normāls cilvēks, pirms turpinātu ceļu, pārliecinātos vai ar mašīnu viss kārtībā. Izņemot tos, kam mati sāk augt no uzacu līnijas,,, :)))
Nu un amarokam nav fīča, ka nummurs pēc sadursmes aiz loga aizlec.
Izskatās pēc 90-to gadu "biznesmena" treniņbiksēs. Katrs normāls cilvēks, pirms turpinātu ceļu, pārliecinātos vai ar mašīnu viss kārtībā. Izņemot tos, kam mati sāk augt no uzacu līnijas,,, :)))
Diezgan neveiksmīgi uzrakstīts. Kā jau rakstiju, no pieredzes, tā ir, ka jaunajām smagajām mašīnām tāda sīka stirna ir kā maijvaboles kāpurs.
Ja salietojas visādus draņķus, tad tā varētu būt...