Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Lady HUNT - dāmas medī, vīri dzen!

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 42 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 21.03.2016. 17:34

Slēpts
10.02.2016. 10:03
Vot palasot kārtējos komentus atklājas skaudrā patiesība.Medniekiem vīriešu kārtas šij reizē laikam kautkas dikti nepatīk ka sievas medī.Cits cenšas un mēģina kautko darīt,ieliek ar labākajiem nodomiem lai citi ar redz kas un kā-pretī saņem nu jau 10lpp tikai un vienīgi apriešanu.Izņēmuma kārtā kāds labs koments te ar parādās.
Tad pasakiet kāda gribēšana ir ar kautkādu iespaidu dalīšanos publiskajā telpā ja no visām malām gāžas pāri tikai un vienīgi negatīvais??? Te viena daļa to video laikam skatās nevis lai priecātos bet lai atrastu kaut kādas nepilnības un tad skaļi bļautu pa visu portālu- re ko es atradu.Nemedniekam tas stobrs tur neko neizsaka,būtu klusi uzrakstījuši privāti video autoram ka to un to vajag izņemt un viss.Bet tā laikam nevar darīt jo tad neviens nepamanīs ka es to ieraudzīju.
Vai ta mēs nevaram izrādīt arī prieku par to ka kāds kautko tādu ir organizējis un centies?
Tās ir manas domas šij sakarā.
Slēpts
10.02.2016. 09:22
Vispār - pie diskusijas par pārkāpuma meklēšanu pilnīgi un galīgi vainīgs ir KĻAVIŅŠ.
Jo viņa ziņā bija ko rādīt , ko nerādīt- ko izgriezt.
Ja raidījuma autors ir mednieks- tad viņam būtu jāzin Medību noteikumi un
otra bēda ir tā ka nav saprašanas ka PUBLISKI nedrīkst rādīt noteikumu pārkāpumus.
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
10.02.2016. 09:10
66. Mežacūku, alni un staltbriedi atļauts medīt:
66.1. ar vītņstobra medību šaujamieroci, kura šāviņa enerģija stobra galā nav mazāka par 3000 džouliem, un ekspansīvas iedarbības lodi;
66.2. ar 20.–10. kalibra medību šaujamieroci, kas lietojams ar gludstobra munīciju, izmantojot medību lodi.
Slēpts
10.02.2016. 08:55
bet lūdzu precizējiet, kurā vietā (laikā) ir tas briesmīgais medību noteikumu pārkāpums Kates publicētā video.....

no 16:00 http://www.../?p=8364
p.s. nekur nav teikts, ka noteikums ir pārkāpts. Te vairāk tāda spriedelēšana - ja nu ...
Slēpts
09.02.2016. 23:37
Kā saka:"Понять и простить..."
Slēpts
09.02.2016. 20:45
Kaspar, ne jau šajā video, bet raidījumā-''Uz meža takas'', ko var apskatīt nomad punkt lv. Biki pēc 16. minūtes
Kaspars
Kaspars
Pēdējo reizi manīts 2025-05-17 08:00
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: m/k Mārkulīči
Atrašanās vieta: Rīga, Straupe
Medību stāžs: 31 gadi
Aprīkojums: Sako 7X64
Suņi: Krievu Eiropas laika: Puika
Medību trofejas: 4
09.02.2016. 19:40
es protams iemaldīšos trīs priedēs, kā teica Aigars :)
bet lūdzu precizējiet, kurā vietā (laikā) ir tas briesmīgais medību noteikumu pārkāpums Kates publicētā video.....
p.s. domāju ka esmu ļoti kašķīgs un acīgs vecis, bet tagad liekos akls kā vista :D
Uldis
Uldis
07.02.2016. 21:25
Nabaga meitenei nav nekāda doma braukt virsū. Vienkārši ja video būt izgriezuši tekstu par '' ierocis nav mans, bet es ar viņu regulāri šauju dzinējmedībās ar kolektīva vadītāja labvēlību'' ,tad nebūtu nekādu jautājumu un par 8 lappusēm īsāka diskusija par to kā būtu, ja būtu :)
Varēja jau noslēgumā uzfilmēt ka dāmas večiem uzcep aknas un salej pa graķītim ,tad filma būtu Oskara balvas cienīga.
Māris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-16 19:17
Lietotāja statuss: Eksperts
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: Labs.
Suņi: Ir
07.02.2016. 08:57
Nezināšana diemžēl neatbrīvo no atbildības.

Izraujot no konteksta vienu frāzi, var visu sagriezt ar kājām gaisā.
Es tiku teicis:
Meitene manā izpratnē ( vismaz cilvēcīgi ) ir vismazāk vainīga. Meitenei patīk medības , medību process un nevajag gribēt, lai viņa likumus un noteikumus zinātu no galvas.

ar uzsvaru uz
( vismaz cilvēcīgi )

To, ka liela daļa mednieku nezin noteikumus, to mēs redzam forumā, tādēļ nevajag "braukt virsū " meitenei.
Uldis
Uldis
07.02.2016. 00:52
Meitenei patīk medības , medību process un nevajag gribēt, lai viņa likumus un noteikumus zinātu no galvas.

Nezināšana diemžēl neatbrīvo no atbildības.
Tad jau es arī savai meitai varu dot kādu no saviem ieročiem lai tik medī.
Un situacija:
Kļaviņš ar kameru : kā medījās?
Meita: forši, tikko kuili ar 22lr nogāzu un pagājušo gadu ar loku alnim dibenā trāpīju bet viņi jau aizskrēja tad jau laikam dzīvos.