Spriežot pēc agresīvajiem komentāriem forumā, kas veltīti VMD , tad nav izslēgts, ka pret dažu labu attieksme ir "īpaša". Kā saka : "Dieva rīkste paša rokas griezta". Nav jau nekas briesmīgs... :)))))
Spriežot pēc agresīvajiem komentāriem forumā, kas veltīti VMD , tad nav izslēgts, ka pret dažu labu attieksme ir "īpaša".
Problēmas personīgi nekad nav bijušas bet vai tāpēc jāpriecājas ka inspektori eksistē? Vienreiz pīļu medībās kopā ar paziņu laivojot pie laivas lepni piebrauca zivju inspektori baigi pētīja laivā bet tad sapratuši, ka neesam makšķernieki tikpat lepni aizbrauca, no tās viņu iedomības godīgi sakot pretīgi palika.
Vispār jau ir bijuši aktieri no VMD, kuri pienāk vakarā pie kanceles. Mums tāds gadījums bija - mednieks 200 km braucis uz medībām, lai viens pamuļķis vakarā pienāktu pie kanceles un pārbaudītu dokumentus. Ja grib baudīt, lai gaida pie mašīnas, tad arī dzirdēs vai šāva...
Mūsu mednieks šim varonim diezgan populāri izskaidroja, kādas sekas būs nākamreiz, ja tā vēl darīs. Vairāk viņš tā nedara.
Aktieri ir no abām pusēm, taču tie ir izņēmumi. Esmu par to, lai kontrolētāji mežā ir pēc iespējas biežāk, patreiz nekas netraucē medīt atbilstoši likumdošanai.
Aprīkojums: Zābaki + 12k uguns koks nu ir arī lielo puiku manta.
14.02.2016. 16:34
Nu re visu tak var sarunāt. Var jau no sākumā aizturēt privātīpašumā pārkāpēju un pēc tam skaidrot kas tāds. Un ko pie velna pa naktī blandās pa svešu zemi.
Slēpts
14.02.2016. 19:34
Viņi dara savu darbu.
Un starp medniekiem ir krietni vairāk tādu, kuriem ceļu policists paprasītu arī aptieciņas un ugunsdzēšamā derīguma termiņu uzrādīt, jo pirksti gaisā.
Un šitie privātīpašnieki, mans pleķis-mana patvaļa, gangsteri-sēņotāju šāvēji arī, godīgi sakot, besī.
Ugunsdzēsējus arī nelaidiet savā privātīpašumā.
M,Bērziņ,,man jautājums,, rudens, es ar motorlaivu iebraucis ezerā pīlēs ar māņpīlēm, kā nepārkāpjot likumu, es to varu izdarīt,,??? pie putnu medībām 1. ir maskēšanās,, pēc likuma man jābūt mugurā glābšanas vestei, ,laiva riņķim, utt, ...kādas pīles sagaidīt, visu ievērojot, , tāpat lapsu medības, ai ,kur te jēga ko runā, tāpēc ka tādi klauni ,kā jūs,kas it kā aizstāvat mednieku intereses, zināt vienas medības - stalbrieža bauris un gaides, a pārejas..pie kājas,, un kur vēl lielāku kontroli, ja Nagļos uz pīļu atklāšanu 4 vai 6 policijas brigādes,, cik tad vajag 40..Remes tu ar nekaitini , viena pagale..,,,intresanti kas būtu ja tava laivu laukumiņā attiecīgajos datumos ar trubu apstaigātu, kā to dara citur,,cik tur pagales nodegtu,,, visas,,un tu tai skaitā..
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
15.02.2016. 07:38
..Remes tu ar nekaitini , viena pagale..,,,intresanti kas būtu ja tava laivu laukumiņā attiecīgajos datumos ar trubu apstaigātu, kā to dara citur,,cik tur pagales nodegtu,,, visas,,un tu tai skaitā..
Laivu "laukumiņš", no Valsts inspekcijas tiek,ļoooti labi, pieskatīts cauru gadu.Tāpēc jau man sakarīga truba ir vienmēr līdzi....
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
15.02.2016. 08:05
un kur vēl lielāku kontroli, ja Nagļos uz pīļu atklāšanu 4 vai 6 policijas brigādes,
Kas ir Nagļi? .....proti, vai tā ir publiski pieejama teritorija?
Neesmu manījis ,ka inspektori bezmērķīgi klīstu pa LV, AR MERĶI, VAR BŪT KĀDU MEDĪBU NOTEIKUMU PĀRKĀPĒJU ,PA CEĻAM, SAŠNORĒJAM.Nav šīm struktūrām tādu resursu.
Parasti jau ir iestrādes no abam pusēm.
Problēmas personīgi nekad nav bijušas bet vai tāpēc jāpriecājas ka inspektori eksistē? Vienreiz pīļu medībās kopā ar paziņu laivojot pie laivas lepni piebrauca zivju inspektori baigi pētīja laivā bet tad sapratuši, ka neesam makšķernieki tikpat lepni aizbrauca, no tās viņu iedomības godīgi sakot pretīgi palika.
Mūsu mednieks šim varonim diezgan populāri izskaidroja, kādas sekas būs nākamreiz, ja tā vēl darīs. Vairāk viņš tā nedara.
Un starp medniekiem ir krietni vairāk tādu, kuriem ceļu policists paprasītu arī aptieciņas un ugunsdzēšamā derīguma termiņu uzrādīt, jo pirksti gaisā.
Un šitie privātīpašnieki, mans pleķis-mana patvaļa, gangsteri-sēņotāju šāvēji arī, godīgi sakot, besī.
Ugunsdzēsējus arī nelaidiet savā privātīpašumā.
Laivu "laukumiņš", no Valsts inspekcijas tiek,ļoooti labi, pieskatīts cauru gadu.Tāpēc jau man sakarīga truba ir vienmēr līdzi....
Kas ir Nagļi? .....proti, vai tā ir publiski pieejama teritorija?
Neesmu manījis ,ka inspektori bezmērķīgi klīstu pa LV, AR MERĶI, VAR BŪT KĀDU MEDĪBU NOTEIKUMU PĀRKĀPĒJU ,PA CEĻAM, SAŠNORĒJAM.Nav šīm struktūrām tādu resursu.
Parasti jau ir iestrādes no abam pusēm.