Šodien vārdadienu svin Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds, rītdien - Uvis, Gints
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - AKCIJA 55%

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 47 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 16.05.2016. 10:06

Slēpts
06.03.2016. 20:37
ja vēl ir aiz letes zinošas un smukas pārdevējas

Nuu... ir variants. Tikai bargās kundzes piekritējiem:"Tu būsi mans vergs, klusēsi, pirksi visu, ko kundze liks! Un, ja būsi paklausīgs-dabūsi mazu atlaidīti..."
Ir pat cilvēki, kuri par kaut ko tādu naudu maksā. Man gan nekādas siltās sajūtas neizraisa...
Slēpts
06.03.2016. 21:41
Nuu... ir variants. Tikai bargās kundzes piekritējiem:"Tu būsi mans vergs, klusēsi, pirksi visu, ko kundze liks! Un, ja būsi paklausīgs-dabūsi mazu atlaidīti..."
Ir pat cilvēki, kuri par kaut ko tādu naudu maksā. Man gan nekādas siltās sajūtas neizraisa..

Kaut kas līdzīgs ir Jelgavā :D
Nu nevisai. Un cik dzirdēts, lielākai daļai no klientiem ir līdzīgi.
Mārcis
Mārcis
Pēdējo reizi manīts 2020-09-03 11:00
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Ikšķile, Tirzas pagasts
Medību stāžs: No 2005 gada
Aprīkojums: " Ierindas mednieka darba zirgi"
Suņi: taxis
Medību trofejas: 25
08.03.2016. 13:18
Šodien Jēkabpils veikalā iepirkos par 122,46 eur. Atlaide 0%. Ne jau es nabagāks palikšu, bet pieklājbas pēc jau kādu procīti iedot varēja, ja jau reiz uz visiem stūriem sarakstīts ,ka atlaides. Iepriekšējo reizi kad iepirkos pāri par 3 sietiem ar palūgšanu vismaz 5 % iedeva. Šoreiz muļķis nepaprasīju. Pa lielam jau pooo , bet rūgtumiņš paliek. (;
Slēpts
08.03.2016. 13:42
Nu re Mārci- nopirki sievai dāvanu Sieviešdienā pa dārgo:):):)
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2024-09-25 12:02
Medību trofejas: 1
08.03.2016. 22:35
Nu, ja es gribu pārdot, piemēram, veco bisīti par 100 EUR, ievietoju sludinājumu, ka pārdodu par 180 EUR. Ja kāds uzrodas un ir gatavs pirkt par 180, es taču viņam noteikti pārdošu un atpakaļ daļu naudas nepiedāvāšu. Bet, ja uzradīsies kāds baigais "knīpstanga", es atdotu arī par 95, kaut arī būtu zaudējis 5 no iecerētā. Nu, prasiet pārdevējam atlaides - ja nedod tik, cik vēlaties, ejiet prom, jo pārdevējs taču nav ražotājs. To pašu preci var nopirkt arī citur - varbūt pat dārgāk, bet nākotnē būs vieglāk cīnīties par atlaidēm. Paši esam vainīgi ar savu lepnumu - es taču varu atļauties! Ticiet man - pārdevējs no piegādātāja vai ražotāja cenšas izspiest visu ko vien var, un neviens par to nekaunas.
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2024-09-25 12:02
Medību trofejas: 1
08.03.2016. 22:37
Un, ir viens cits veikals, kur reizēm pilnīgi noteikti runa par atlaidēm būs "kā pret sienu".
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2022-01-27 10:08
Atrašanās vieta: Krimuldas pag.
Medību stāžs: no 1988g.
Aprīkojums: Iž27; Haenel Jaeger 10, 30-06; Meopta Meostar R1r 3-12x56
Suņi: KEL
Medību trofejas: 6
09.03.2016. 08:47
ja nedod tik, cik vēlaties, ejiet prom, jo pārdevējs taču nav ražotājs. To pašu preci var nopirkt arī citur

Gluži tik lecīgam gan nevajadzētu būt, jo "Huberts" ar savu preču klāstu tomēr ir līderis LV.
Es gan uz Jēkabpili, parasti, braucu nopirkt to ko esmu iecerējis un nevis pēc atlaidēm. Vienmēr gan joka pēc uzprasu un lai cik dīvaini vienmēr arī ir iedotas. Bet ja neiedotu tāpēc jau prom neskrietu.
Slēpts
09.03.2016. 11:02
Eh, 21 gadsimtā tomēr ir vēlme redzēt preču sortimentu internetā....
Zinot , ka Mārcis bijis Jēkabpilī, piezvanīju paprasīju- kas veikalā ir ar pulveriem- atbilde jā ir tikai 170...
Būtu veikals Rīgā- tad jau nekas- bet ņemt brīvdienu un pa tukšo vizināties uz Jēkabpili, nu neforši..
Protams Gatis B. tūlīt stāstīs, ka vajag zvanīt uz veikalu un prasīt- bet nu NEGRIBAS zvanīt uz veikalu, jo ja internetveikalā NAV viss sortiments- tāpat VISU interesējošo par telefonu nepaprasīšu, galva veca - varu aizmirst kaut ko aizmirst..
Gatis
Pēdējo reizi manīts 2025-04-23 23:48
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
09.03.2016. 12:31
Ivar, beidz vienreiz čīkstēt! :)
Saprotu ka esi ar datoriem uz TU, tad varbūt gribi piepelnīties un pievienot visu preču klāstu HUBERTS mājaslapā tā pa smuko ar bildi un aprakstu?!
Precīzi nepateikšu, bet medību artikuli apmēram 100 000. Ja izdomā tad padod ziņu!
Varbūt ir kāds cits kam tas interesētu, gaidīšu sadarbības piedāvājumus!!!
Slēpts
09.03.2016. 14:02
Gati viss ir iespējams. Esmau darbojies ar to daudz un varu teikt, ka bez lielām investīcijām to nav iespējams izdarīt. Ap 100 000 - 200 000 tūkstoši eur vajag, lai to visu sakārtotu, jo pieļauju, ka arī sistēma jāmaina un lapa jāpārprogrammē noteikti.