Es tā pat kā pagājušo gadu sāku februāri, Bet šogad laika apstākļi bija nepateicīgāki. Bet tagad ja viss kārtībā, nākam sestdien laidīšu.
Slēpts
05.03.2017. 14:20
Esmu sēdējis 2 vakarus, bet neviens līdz tumsai nav izlīdis. Aktivitāti itkā mana, bet lien laikam pavēlu. Ziema jau nebija pārāk ilga, laikam nav pārāk izsalkuši.
Slēpts
06.03.2017. 13:53
Upē jau ir kustība, tikai baigi uzmanīgi- nav šoziem ledu redzējuši, nav tas dullums galvā pēc svaiga gaisa.
Slēpts
25.04.2017. 00:10
Vai nevajadzētu arī bebriem pieteikt caura gada statusu. Nu jau savairojušies pa traku, pat knapajos grāvīšos grauž un aizsprosto:(((
Varbūt kādam ir iespēja aizlikt vārdu VMD.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
25.04.2017. 08:47
Harijs Sūrais
Vai nevajadzētu arī bebriem pieteikt caura gada statusu. Nu jau savairojušies pa traku, pat knapajos grāvīšos grauž un aizsprosto:(((
Sezona ir pietiekoši gara, ja aktīvi medī, nav nekāda problēma kontrolēt bebru populāciju. Tiem, kas nemedī vienmēr kaut kas traucē- tad sezona par īsu, tad pauti par smagiem! ;) Kur aktīvi mednieki, kurus interesē ne tikai zelta ragi, bet dažādas medības, tur bebru maz.
Vislabāk to ir uzzināt kad aiziet uz upi vai dīķi kur bebri ir. Bebriem cik zinu ziemas miegs ar nav,aktivitāte notiek cauru gadu! :D
Sezona ir pietiekoši gara, ja aktīvi medī, nav nekāda problēma kontrolēt bebru populāciju. Tiem, kas nemedī vienmēr kaut kas traucē- tad sezona par īsu, tad pauti par smagiem! ;) Kur aktīvi mednieki, kurus interesē ne tikai zelta ragi, bet dažādas medības, tur bebru maz.