Ozoliņa kungs, cik es zinu, nav bijis mednieks - viņa darbs gan Meža dienestā, gan tagad ir cieši saistīts ar mežu un medību saimniecību. Atšķirībā no Skujas kunga Ozoliņš īpaši inteliģents un erudīts dabas pētnieks.
Andris nesaprot, kas medniekus aizvainojis Skujas intervijā....
Ļoti daudzām lietām es es Skujas kungam varu piekrist - gan par mednieku neizglītotību, gan par "širma aizkrišanu", gan suņu šaušanu u.t.t.....
Bet, kad no zinātnieka mutes izskan frāze par resnvēderi ar dārgu džipu, tad es viņā saskatu nevis zinātnieku, kura vārdos ir vērts ieklausīties, bet gan dzīves apbižotu , kompleksu nomocītu onkuli, kurš mūža izskaņā nožēlo, ka neko vairāk par brikšņiem un putniem nav redzējis. Spriežot pēc vizuālā izskata, arī viņu pašu var iedalīt resnvēderu kategorijā.... Tikai bez džipa. Vienīgai mierinājums viņam ir Anita T., kura ļauj savā raidījumā vai žurnālā kaut kādā veidā izpausties.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
15.08.2016. 09:31
COzoliņa kungs, cik es zinu, nav bijis mednieks -
Ir gan bijis! :)
Cdzīves apbižotu , kompleksu nomocītu onkuli, kurš mūža izskaņā nožēlo, ka neko vairāk par brikšņiem un putniem nav redzējis. Spriežot pēc vizuālā izskata, arī viņu pašu var iedalīt resnvēderu kategorijā.... Tikai bez džipa
Mani tādas lietas neaizskar.... Kaut arī braucu ar apvidnieku un pārlieku tievs arī vairs neesmu.... :D
Interesanti sanak, Skuja nosauc medniekus par medibu sunu savejiem, azartiskiem slepkavam, kam vienalga ko saut, vienlaicigi, medniekiem neinteresejot bebri, staltie un meza cukas :D, bet mums jaaprokot Kara cirvis? :D pie kam sadu uzskatu cilveks ir ierednis un vina lemumiem ir ietekme uz medniecibu!Ja kads ari ir cirvis, kam japaskatas spoguli, tad noklausoties intervija paustos vardu pludus ir diezgan skaidrs, kurs tas ir! Intervija pilna ar puspatiesibam, no konteksta izrautiem faktiem, lai panaktu velamo efektu, Latvijas pilu medniekus sabiedriba acis pazemotu. Ta ir Ierednim necieniga riciba! Cirvjus aprakt varetu tad, ja sis kings tikpat publiski atvainotos un izskaidrotu, ko bija pipejis taja smagaja diena!
Nu labi - nav "praktizējošs" mednieks... :)))
Bet, Andri, Tu patiešām nejūti Skujas kunga naidu un nicinājumu pret medniekiem?
Mani pašu neinteresē putnu medības, kādreiz aizeju tikai kompānijas pēc, bet tas nenozīmē, ka es putnu medniekus nicinātu vai noniecinātu. Bet Skujas kunga naids nav vērsts uz kādu īpašu indivīdu, kurš pārkāpj likumu, noteikumus vai ētiku, bet uz visu mednieku saimi kopumā. Tas vairs nav pieņemami!
Medniekiem gaidāmi grūti laiki. Veči pārvietojušies uz pilsētu, "medī" Rimi un zaudējuši jaktes pamatinstinktu. Kā šis cienījamais zinātnieks. Viņš jau nav vainīgs, ka medībās redz tikai slaktēšanu. Tāda ir notikumu gaita un kļūs tikai sliktāk.
Nemednieku ir vairākums, tāpēc nevajadzētu viņus vēl speciāli kaitināt ar visādām trofeju izstādēm un runām par medību tradīcijām.
Tas tikai pielej eļļu ugunī. Saujam ko varam apēst vai ap kaklu aplikt. To vēl sapratīs, sevišķi daiļais dzimums.
Andris nesaprot, kas medniekus aizvainojis Skujas intervijā....
Ļoti daudzām lietām es es Skujas kungam varu piekrist - gan par mednieku neizglītotību, gan par "širma aizkrišanu", gan suņu šaušanu u.t.t.....
Bet, kad no zinātnieka mutes izskan frāze par resnvēderi ar dārgu džipu, tad es viņā saskatu nevis zinātnieku, kura vārdos ir vērts ieklausīties, bet gan dzīves apbižotu , kompleksu nomocītu onkuli, kurš mūža izskaņā nožēlo, ka neko vairāk par brikšņiem un putniem nav redzējis. Spriežot pēc vizuālā izskata, arī viņu pašu var iedalīt resnvēderu kategorijā.... Tikai bez džipa. Vienīgai mierinājums viņam ir Anita T., kura ļauj savā raidījumā vai žurnālā kaut kādā veidā izpausties.
Grāvji tiek rakti krūmu audzēšanai? :))))
Ir gan bijis! :)
Mani tādas lietas neaizskar.... Kaut arī braucu ar apvidnieku un pārlieku tievs arī vairs neesmu.... :D
Nu labi - nav "praktizējošs" mednieks... :)))
Bet, Andri, Tu patiešām nejūti Skujas kunga naidu un nicinājumu pret medniekiem?
Mani pašu neinteresē putnu medības, kādreiz aizeju tikai kompānijas pēc, bet tas nenozīmē, ka es putnu medniekus nicinātu vai noniecinātu. Bet Skujas kunga naids nav vērsts uz kādu īpašu indivīdu, kurš pārkāpj likumu, noteikumus vai ētiku, bet uz visu mednieku saimi kopumā. Tas vairs nav pieņemami!
Nemednieku ir vairākums, tāpēc nevajadzētu viņus vēl speciāli kaitināt ar visādām trofeju izstādēm un runām par medību tradīcijām.
Tas tikai pielej eļļu ugunī. Saujam ko varam apēst vai ap kaklu aplikt. To vēl sapratīs, sevišķi daiļais dzimums.