Atnāca man pagājušo nedēļ tēmeklis. Joka pēc pamēģināšu ar līdz esošajiem kronšteiniem uzlikt. Šodien braukšu piešaut.
Slēpts
08.12.2020. 09:12
Man vakar tāds pats atbrauca. Uzliku uz ļoti zemiem rinķiem kas man bija krājumā. Līdzi nākošie man sanāk par augstu. Rīt braukšu piešaut, ja viss būs kārtībā- tad sestdien jau došos ar to medībās. Pirmais iespaids ir labs, labi apzinoties ka tas nav nekāds nakts tēmeklis, izgāju stundu pēc saulrieta pagalmā paskatīties - redzēt varēja apmēram tāpat kā ar aci. Nevis ievērojami sliktāk, kā parasti ir švakos tēmekļos.
Šodien biju izbraucis uz šautuvi. Ar Vector Optics Continental 1-6x24 esmu apmierināts. Uzliku uz riņķiem, kuri nāca komolektā.
Šautuvē ieroci uz maisa, aizslēgu no kārbas ārā, caur stobra kanālu nocentrējos. Tai pašā laikā neizkustinot ieroci, rupji arī uzgriezu tēmekli uz to pašu punktu. Tālāk jau šāviens, korekcija. Šāviens... Optika iet punktā.
Lai būtu pilnīgi drošs, ka viss ir labi, mērķī izšāvu vēl ap 20 šāvieniem. Nav kur piesieties. Pat oriģinālie riņķi tur.
Pēdējo patronu 100m distancē raidīju pa vertikāli noliktu čaulīti. Čaulīte tika satriekta.
Ja saka taisnību, tad esmu 100% apmierināts.
Kvalitāti par to cenu ir neticama...
Šautuvē ieroci uz maisa, aizslēgu no kārbas ārā, caur stobra kanālu nocentrējos. Tai pašā laikā neizkustinot ieroci, rupji arī uzgriezu tēmekli uz to pašu punktu. Tālāk jau šāviens, korekcija. Šāviens... Optika iet punktā.
Lai būtu pilnīgi drošs, ka viss ir labi, mērķī izšāvu vēl ap 20 šāvieniem. Nav kur piesieties. Pat oriģinālie riņķi tur.
Pēdējo patronu 100m distancē raidīju pa vertikāli noliktu čaulīti. Čaulīte tika satriekta.
Ja saka taisnību, tad esmu 100% apmierināts.
Kvalitāti par to cenu ir neticama...