Swarovski ar jūliju pārtrauca ražot visu Z4 sēriju, tāpēc visi tirgoņi pasaulē kratās vaļā no veciem krājumiem un dod lielas atlaides!
Meopta R2 sērijas optika ar savu cenu un parametriem koda nost Swaro Z4 un ne tikai.
Brāķa procents ir pilnīgi visām optikām neatkarīgi no ražotāja, protams attiecīgi citam vairāk, citam mazāk.
Par Kahles runājot ir cits stāsts, tas pilnībā pieder Swarovskim un protams visas no tā izrietošās sekas. :)
Ja runā par Meoptu, tad šis brends ir ļoti strauji augošs un dot trūkties dārgā gala konkurentiem gan Swaro , gan Zeiss un visiem pārējiem!
Uz doto brīdi Meopta nodrošina saviem ražojumiem 30 gadu garantiju un brāķa gadījuma to neremontē, bet vienmēr samaina pret jaunu, kas tomēr nav mazsvarīgi priekš patērētāja.
Cik ātri šīs mantas izplatītājs Latvijā man samainīs brāķi ? Nekā personīga,Tavā veikalā draņķus neesmu nopircis nekad.Taču zinot citu čomiņu bēdas ar optikas garantijām konkrēti PM un Lijā baigi gribētu zināt. Jo par garantijām visi baigi dzied, taču ,kad kaut kas notiek , vienmēr vainīgs ir klients. Burris garantijas operācija man ilga 3 vai 4 nedēļas. Latvija- USA- Latvija, bez neviena jautājuma.
Sveiki,
skatos aktuālā tema par dzinējmedībām jau ir, tāpēc negribējās veidot jaunu.
Tātad vēlējos uzvaicāt: varbūt kāds vēlas pārdot savu sarkanā punkta tēmekli (Meopta, Aimpoint) vai platlenķa optiku ar sarkano punktu (Meopta, Minox)?
Mārci man bija neliela klizma ar meoptu,veikala garantija bija beigusies. Visu cieńu Gatim pańěma optiku. Un vińś nemelo atsūtija man vietā pilnīgi jaunu. Vot pagaidīt vajadzěja kādus divus měnešus. Pazińam leopolds no us nāca gadu. Brīnums ka tev tik ātri .
Es jau pa pusei amerikāņu klients. :) Bet, ja Zeisam tirgotājs var atļauties kaut ko čiepstēt par garantiju, tad jājautā, kas par lietu? Vai tiešām cilvēks nopērkot dārgu mantu apzināti to bojā? Un ja reiz rūpnīca dod mūža garantiju, kāpēc bodē tēlo ka neko nezin? Es saprotu, ka šeit tirgus nekāds, bet tas jau nav iemesls būt negodprātīgam.
Neviens no mums nav svēts un bez vainas! :)
Klientam tiek piemērota maksa par produktu remontu tikai tad, ja ir beigusies garantija un arī tikai tad, kad esam saskaņojuši izmaksas un klients tām ir piekritis.
Galvenokārt medniekam sastopoties ar problēmu ieroča precizitātē, vaina automātiski tiek norakstīta uz optisko tēmēkli, tāpēc lielāko daļu šo optiku pārbaudām paši uz vietas, jo bieži vien tēmeklis nav pie vainas, bet gan optikas stiprinājums vai nepareizi izvēlēta munīcija!
man liekas ka Gatis Bināts aizmirsa pieminēt ka blīve starp ieroci un mežu arī nereti vainojama neprecizitātē ;) un tad optika, stiprinājumu un munīcija...
Nav gan svēts ,tas tiesa, bet vai tas kādam no mums dod īpašas tiesības būt negodprātīgam? Un es runāju par augstas kvalitātes, dārgām precēm kuras neviens apzināti nebojā.Kam ražoājs ņemot vērā cenu dod ļoti ilgas garantijas. Un ja Zeisam izbeidzas sarkanais punkts ,tad kāda tur izmeklēšana jātaisa? Jebšu, ja Swaro aizsvīst? Vai tad kāds no mums apzināti bojā šīs ierīces, lai speciāli pārbaudītu garantijas servisu? Un ja reiz Burisam ir ražotāja mūža garantija, tad kāpēc Lijā par to neviens nezin? Tāds stulbs piemērs,bet pārbaudīts un par lietu gan. Tāpēc arī esmu pa pusei amīšu klients. Būtībā ,lai nepazemotu sevi un nečakarētu prātu citiem.Vai esiet padomājuši kāpēc Jon Neeman instrumenti ir tik dārgi? Tad lūk viena no lietām ir mūža garantija.Tur nevienam prātā neienāk ,ka var kaut ko čiepstēt klientam pretī, ja ar instrumentu kaut kas ir atgadījies.
Nopirku, uzliku, piešāvu Shilba 1-4x24- bilde laba , punkts normāls, cena smieklīga.
Pēc 10 šāvieniem viss turas normāli. Manuprāt platleņķi nevajag nekādu baisi labo( Dārgo)- attlaumi nekādi, un krēslā ari nav jāmedī.
Meopta R2 sērijas optika ar savu cenu un parametriem koda nost Swaro Z4 un ne tikai.
Brāķa procents ir pilnīgi visām optikām neatkarīgi no ražotāja, protams attiecīgi citam vairāk, citam mazāk.
Par Kahles runājot ir cits stāsts, tas pilnībā pieder Swarovskim un protams visas no tā izrietošās sekas. :)
Ja runā par Meoptu, tad šis brends ir ļoti strauji augošs un dot trūkties dārgā gala konkurentiem gan Swaro , gan Zeiss un visiem pārējiem!
Uz doto brīdi Meopta nodrošina saviem ražojumiem 30 gadu garantiju un brāķa gadījuma to neremontē, bet vienmēr samaina pret jaunu, kas tomēr nav mazsvarīgi priekš patērētāja.
skatos aktuālā tema par dzinējmedībām jau ir, tāpēc negribējās veidot jaunu.
Tātad vēlējos uzvaicāt: varbūt kāds vēlas pārdot savu sarkanā punkta tēmekli (Meopta, Aimpoint) vai platlenķa optiku ar sarkano punktu (Meopta, Minox)?
Klientam tiek piemērota maksa par produktu remontu tikai tad, ja ir beigusies garantija un arī tikai tad, kad esam saskaņojuši izmaksas un klients tām ir piekritis.
Galvenokārt medniekam sastopoties ar problēmu ieroča precizitātē, vaina automātiski tiek norakstīta uz optisko tēmēkli, tāpēc lielāko daļu šo optiku pārbaudām paši uz vietas, jo bieži vien tēmeklis nav pie vainas, bet gan optikas stiprinājums vai nepareizi izvēlēta munīcija!
Pēc 10 šāvieniem viss turas normāli. Manuprāt platleņķi nevajag nekādu baisi labo( Dārgo)- attlaumi nekādi, un krēslā ari nav jāmedī.