Nevajag vienmēr savu taisnību uzskatīt par pareizāko. Ja ir vairāki oponenti, varbūt der palasīt teoriju, paskatīties videomateriālus, parunāt ar pieredzējušākiem medniekiem. Uzdevi jautājumu un vēlējies, lai dalamies pieredzē. Pats tam tici, ka nekad vēl neesi nopūdelējis? Es pamanīju komentārus no speciālistiem, kas ne vienu vien kilogramu šaujampulvera apēdis. Tiklīdz kāds domā savādāk, tad viņš neko nesaprot? Vecīt, ja Tu negribi uzklausīt veselīgu kritiku, tad pieturi tās stulbības pie sevis un nenodarbojies ar dezinformāciju. Vēl ko gribēju teikt - saprotu, ka forums teksta kļūdas nelabo, bet aiz cieņas pret citiem tik daudz vienā nelielā tekstā nevajadzētu ielaist.
Nu tēma sanākusi labā , galvenais ar visu pieredzes apmaiņu -dzinējmedības kviešu laukos.............
Slēpts
26.09.2016. 16:17
Viss jau ir labi, ja māk gaitā trāpīt kur vajag kaklā - visu cieņu. Zinu ka to var veiksmīgi darīt, ja ir pietiekami laba šaušanas tehnika un spēja operatīvi sarēķināt apsteigumus, vai arī - lieli masti kur zvēri ārā nāk gana lēnu. Tik dabā pa skrienošiem šautos vairāk sanāk redzēt stipri uz pakaļpusi, kur ne tikai kakls, bet pat krūšukurvis jau gandrīz ir garām :(
...ir jaunā mednieka iestājeksāmenu mērķi . nu nava tur dumības sazīmētas. šaujot pa kustībā esošu dzīvnieku tur ir salikts kopā optimums gan no dzīvnieka(mērķa) ,gan mednieka (šāvēja) puses.,-tātad, ne spalviņas. piekrītu, kustīgie mērķi nav ideāli gaides medībām ,kur pamatā šauj pa mierā stāvošu medījumu. un,...trofeja ar maināmu ragu izvērsumu ,...kuram tāda vajadzīga.,:).
Ernest, draugs-Tu paliec pie sava es pie sava. Abi medīsim,kā uzskatam par pareizu. Es parādiju savu uzskatu, varat to pieņemt varat nepieņemt. Šaujat tak kur gribi, galva tak ur uz pleciem, pats vari izdomāt kas Tavā gadijumā ir pareizi.
Gints Mālkalnietis- piedod draugs man nav bildes no dzinejmedībām par "10" trāpijumu. Šīs manis publicētās bildes bija,lai parādītu Uldim ka "10" šaujot var ļoti efektīvi nomedīt dzīvnieku. Šīs bildes nebija domātas,lai parādītu ka es varu trāpīt kaklā. Es domāju jebkurš mednieks to var diezgan vienkārši izdarīt.
Es ļoti atvainojos ka kādam aizskāru kādu kompleksaino zonu. Bet VĪRI, atkārtošu vēlreiz-šī publikācija ir TIKAI mans viedoklis par trāpijumiem un NAV tas jāņem kā PAREIZAIS. DARIET kā uzkatiet par pareizu.
Gints Mālkalnietis- piedod draugs man nav bildes no dzinejmedībām par "10" trāpijumu. Šīs manis publicētās bildes bija,lai parādītu Uldim ka "10" šaujot var ļoti efektīvi nomedīt dzīvnieku. Šīs bildes nebija domātas,lai parādītu ka es varu trāpīt kaklā. Es domāju jebkurš mednieks to var diezgan vienkārši izdarīt.
Es ļoti atvainojos ka kādam aizskāru kādu kompleksaino zonu. Bet VĪRI, atkārtošu vēlreiz-šī publikācija ir TIKAI mans viedoklis par trāpijumiem un NAV tas jāņem kā PAREIZAIS. DARIET kā uzkatiet par pareizu.