Par lēni tipinošiem nekas nav teikts, bet tā jau ir, tieši šādi dara žurnālisti, lai uztaisītu sensāciju vai kādu apd***** :D izrauj kaut ko no kopējā satura.
Ja paskatītu nākamo postu pēc tavējā, tad saņemtu atbildi arī par lēni tipinošiem. :D
Vienkārši autors pārāk bieži nonāk pretrunās ar sevi, tad nu arī mums ir par ko parunāt... :D
Ģirt, ja par to nākamo postu, ko viņš dara ar tiem 5%, kas uz piesvilpošanu nereaģē? Bet vispār, būtu interesanti piedalīties tādās dzinējmedībās, kur nolasās tādi, kas nešauj pa skrienošiem, bet tikai svilpo... kā viens sāk, tā pārējie palēnām pievienojās... mežā varētu būt labs atmosfērs... :D :D :D
Par to šaušanu galvā es pats personīgi neatbalstu, jo redzētā pieredze ir ne visai labā. Ne velti kur grāmatās un šautuve ir norādīts tur un jāmēģina trāpīt. Protams ja trāpīsi gavlā vai mugurkaulā tas būs beigts uz vietas, bet tā ir laimes spēle. pat pa stāvošu trāpīt ir labi jāpacenšas. Es tagad neaiztāvu šo autoru, bet visu var normāli aprunāt, bet nevis uzreiz braukt augumā. Visi mācamies no kļūdām tikai vieni mācas no svešām kļūdam, kamēr citiem pielec tikai nosavām :(
Nu redz Edgar ir tomēr vērts paklausīties citos, arī pieredze no citiem liek pašam aizdomāties ,bet nejau visiem tas pielec un tas ir normāli , nav divu vienādu cilvēku, kautgan loģiski stulbi liekas tas kāā var nesaprast loģiskas lietas ,bet tas tā ir , teiciens - padomā vai tas ir to vērts liek aizdomāties arī pieredzējušiem medniekiem pirms raidīt lodi pa dzīvu radību .
Man patīk galvā šāvēju argumenti. "esmu pašāvis garām, bet nekad galvai "... rodas jautājums , kāpēc jātēmē un jāšauj citā ķermeņa daļā, ja galvā trāpīs vienmēr.
Ernestam piekrītu par piedalīšanos tādu svilpotāju dzinējmedībās,dzinēji nobridušies pa purviem ,lieliski izdzinuši, bet šāvienu nav, jo redz zvērs nav iepozējis medniekam.Es negribētu būt dzinējs , tajā mastā.
Manuprāt viss vienkārši:
Ja zvērs stāv / lēni iet- var šaut kaklā/galvā.Tas būtu loģiski un saprotami.
Ja zvērs skrien- tad Bunkurā. Lidojošam briedim, tēmēt galvā- nu tas ir kosmoss un tā var izpildīties kad esi viens.
Kolektīva priekšā tomēr kaut kādai atbildībai un primārais ir to zvēru dabū gan zemi, nevis mēginat Minhauzena trikus.
Ko te vēl filozofēt?
Aivar, tu kā pieredzejis mednieks,man, kā jaunajam/karstgalvīgam vari paskaidrot--- vai dzinējmedībās ( vidējs attālums, vidējais ātrums, utt) būtu jātēmē zvēram galvā/kaklā?
Mēģināšu arī es kautko bilst, protams nesaku ka tā jādara bet loģiski liekas skrejošam dzīvniekam tēmēšanas līniju turēt mugurkaula līmenī, vai nu pāršaus pāri vai ķers mugurkaulu un mugurkauls ir visa ķermeņa garumā, savukārt aiz ribām ir kuņģis, nepareizs apsteigums un lopiņš tiek tikai savainots.
Ja paskatītu nākamo postu pēc tavējā, tad saņemtu atbildi arī par lēni tipinošiem. :D
Ģirt, ja par to nākamo postu, ko viņš dara ar tiem 5%, kas uz piesvilpošanu nereaģē? Bet vispār, būtu interesanti piedalīties tādās dzinējmedībās, kur nolasās tādi, kas nešauj pa skrienošiem, bet tikai svilpo... kā viens sāk, tā pārējie palēnām pievienojās... mežā varētu būt labs atmosfērs... :D :D :D
Ernestam piekrītu par piedalīšanos tādu svilpotāju dzinējmedībās,dzinēji nobridušies pa purviem ,lieliski izdzinuši, bet šāvienu nav, jo redz zvērs nav iepozējis medniekam.Es negribētu būt dzinējs , tajā mastā.
Ja zvērs stāv / lēni iet- var šaut kaklā/galvā.Tas būtu loģiski un saprotami.
Ja zvērs skrien- tad Bunkurā. Lidojošam briedim, tēmēt galvā- nu tas ir kosmoss un tā var izpildīties kad esi viens.
Kolektīva priekšā tomēr kaut kādai atbildībai un primārais ir to zvēru dabū gan zemi, nevis mēginat Minhauzena trikus.
Ko te vēl filozofēt?