Bez bises ar nevar, ir tādi eglāji kur tikai ar to.
Šo es laikam nesapratīšu nekad! Paskaidrojiet man gludā priekšrocības eglēs/mežā. Es vienkārši gribu saprast iemeslu, lai 300 WM 200gr Oryx nomainītu kaut vai uz to pašu Monolītu! Un šaušanu bez korekcijas 35m pret šāvienu ar apsteigumu. Vai tad ar gludo šaujot tuvā distancē nav jātēmē?
Māciet mani!!!
Kaut vai elementāri rikošeti. Nu ir viņi vītnei lielāki, kā Monolītam. Kāpēc man lieki bendēt nervus, ar pārdomām kur tā lode aizlēks, nejauši skarot kādu zaru?
...kaut kur foruma dzīlēs glabājās koment-s- kamēr resnā svina pika aiz zariem aizķerās,tikmēr spicā lode pa šauru spraudziņu cauri izskrien.,:).protams,var jau sildīties nostaļģijas saulītē un apcerēt padomijas medību klasiku idealizējot gludstobra lodes šāvienu.,:)
Spriežot pēc tā, ka nav nekādas skaidrības kur tad īsti ir jāšauj, tad turpmāk uz dižmedījumu tikai kolektīvās medības un ar attēlā redzamo stroķi. Kolektīvās tādēļ, ka pēc tāda šāviena lopiņš būs jāsavāc un jāsakasa pa visaāda rupjuma frakcijām, bet kolektī'vi tas varētu veikties daudz fiksāk ... :-)
Slēpts
28.09.2016. 20:03
Uģi, nevarēšu Tev palīdzēt, bet ja reiz atradi 65 :D tad gan jau pats tiksi galā.
Foruma admins, Zariņa kungs, variet noņemt "guru", redziet, nevaru palīdzēt Uģim, neesmu pelnījis.
katrs idializē to kas viņam tuvāks, cits medī ar vītņstobra ieroci, cits ar gludstobra ieroci, dažs labs vēl būtu super priecīgs ja visu varētu "mazgāt" ar renkuļiem, katrs mēs medījam kā saprotam par pareizu. No pieredzes varu teikt, ka labs trāpījums ne vienmēr nodrošina medījuma tūlītēju nāvi, no otras puses ko mēs katras saprotam ar labu trāpījumu citam tas ir šāviens kaklā, citam tas ir mītiskais "desmitnieks" citam atkal mugurkauls.
Šo es laikam nesapratīšu nekad! Paskaidrojiet man gludā priekšrocības eglēs/mežā. Es vienkārši gribu saprast iemeslu, lai 300 WM 200gr Oryx nomainītu kaut vai uz to pašu Monolītu! Un šaušanu bez korekcijas 35m pret šāvienu ar apsteigumu. Vai tad ar gludo šaujot tuvā distancē nav jātēmē?
Māciet mani!!!
Tu Ģirt esi 65 punktu guru - māci mani!!!
Foruma admins, Zariņa kungs, variet noņemt "guru", redziet, nevaru palīdzēt Uģim, neesmu pelnījis.