Bāvārijas asinspēdu dzinējsuns!!! Šķirnes nosaukumā jau nav pateikts kāds ir šī suņa uzdevums? Par plusiem un mīnusiem...domaju ka katram savi stiķi un niķi.
Prieks, ka sunīši sveiki un veseli mājās atgriezušies
Uzrakstīju palagu un pazuda pievienošanas procesā, bet īsumā, man patiess prieks , ka sunīši atradas un saimnieki, domājiet par garminu, daudz vieglāk, viamaz man tā nauda bija to vērta, suns vienmēr pie vietas, ja iziet ārpus uztveršanas zonas, pabraucu un atrodu, sliktākajā gadījumā zinu vismaz aptuveno virzienu kur pēdējais signāls, A Remeša kungam, mans LV Dzinējs daudz labāks par visām laikām, tekoši pogā ārā visus, ne jau agresivitātes nosliecēs, bet atrašnas ziņā, gan dzīvus gan ievainotus, mans LV Dzinējs vienmēr atrod mastā ātrāk par visām laikām, tad jā kad šams sāk riet pievienojas visi un mans dzinējiņs paliek ēnā, zinu to jo jau 3 gadus ar garminu vēroju suņu darbību mastā.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
24.12.2016. 09:17
A Remeša kungam, mans LV Dzinējs daudz labāks par visām laikām,
Mans arī ..... savā specifikā.
Tā kā manējais "mikimausis" nostrādāja pa briedi šo sezon, medībās ar dzinējiem, atklāšanā nemāk NEVIENA no manām Laikām.
Pēdējie zaudējumi liek aizdomāties par izsekošanas ierīcēm. Vēl Bekša vietā suni neesmu paņēmis,bet līdz nākošai sezonai droši vien būs.Dzirdēju par trakeri,kurš dod signālu uz i-phone vai planšeti.Abas šīs ierīces man ir,bet gribētu,tā lēnām-nesteidzoties ,,sagremot,,....varbūt var iztikt bez dārgā gala.
Jau rakstīju ir bezjēdzīgi strīdēties, mans to, mans šito. Katrai šķirnei ir savi uzdevumi, kas gadiem ir izkopti. Var arī strīdēties kuram foršāka sieva, es saku ka manējā!
Prieks, ka suņi atradušies!
Prieks, ka sunīši sveiki un veseli mājās atgriezušies
Mans arī ..... savā specifikā.
Tā kā manējais "mikimausis" nostrādāja pa briedi šo sezon, medībās ar dzinējiem, atklāšanā nemāk NEVIENA no manām Laikām.