Nākošā garmin ekstra arī derētu tāda.pazūdot radio signālam automātiski ieslēdz gsm sos.
Uz meža takas bij tas trūkums labi redzams.suns aizgāja ar alni pāri purvam,sakari pazuda,četras stundas Jānis viņu meklēja
Gati. Man liekas, cik dzirdēts tad tas "meža takas" čalis nav tas labākais piemērs - viņš ne tikai suni pakāš diezgan bieži, bet arī viņam veicas to amaroku regulāri noslīcināt tur kur pat nav koku kur pavinčot :D
Tai raidījumā kur suns ar alni notinās - sigāls nepazuda, bet tas vecis netika ar kājām pāri tam purvam cik atceros. :)
:) nuja,un pēctam braucot apkārt četras stundas bij signāls jāmeklē.džips gan bij iestādīts tur kur ar kājām jau jāpadomā vai līst.var jau būt tas speciāli,piedzīvojumam:)
Nu jā tā jau ir. Diez vai ir kāda tāda ierīce kurai vienmēr būs signāls pilnīgi visur :) Bet tā es saviem suņiem arī domāju uzlikt to garminu, jo tas liekas labākais dabūnamais. Cipars tikai kosmisks, bet nopirkt lēto un saprast, ka nevajadzēja pirkt arī muļķīgi. Man gan nav nekādi medību suņi. Taksis un haskijs, bet ja pastaigā abi parauj koferi tad atliek gaidīt kad paši atnāks mājās... :D Bet nu tas arī slikts variants, jo viņiem pāri ielai jāiet un tur 24/7 fūras braukā - tāpēc ir plānā kaut kāda suņu navigācija :)
Bet pa to "meža takas" čali ir no paziņām kuri viņu personīgi pazīst diezgan daudz dzirdēts. Šis diezgan bieži pārvērtē amaroka spējas :D Tā ka šim patīk laist offroadā tad varēja riepas uzlikt kārtīgas vismaz un tas jau daudz dos :) Bet tā cepuri nost - lai es ar vienu džipu brauktu kaut kur bezceļos nu diez vai. Tā ja 2 tad pie otra var pavinčoties, bet tas ar švaki ziemā vismaz :D Pirms nedeļas pēc egles laidām ar sagatavotiem džipiem un bija smagi... dārgākā egle kāda man bijusi :D
Uz meža takas bij tas trūkums labi redzams.suns aizgāja ar alni pāri purvam,sakari pazuda,četras stundas Jānis viņu meklēja
Tai raidījumā kur suns ar alni notinās - sigāls nepazuda, bet tas vecis netika ar kājām pāri tam purvam cik atceros. :)
Bet pa to "meža takas" čali ir no paziņām kuri viņu personīgi pazīst diezgan daudz dzirdēts. Šis diezgan bieži pārvērtē amaroka spējas :D Tā ka šim patīk laist offroadā tad varēja riepas uzlikt kārtīgas vismaz un tas jau daudz dos :) Bet tā cepuri nost - lai es ar vienu džipu brauktu kaut kur bezceļos nu diez vai. Tā ja 2 tad pie otra var pavinčoties, bet tas ar švaki ziemā vismaz :D Pirms nedeļas pēc egles laidām ar sagatavotiem džipiem un bija smagi... dārgākā egle kāda man bijusi :D