Šodien vārdadienu svin Bella, Berta, rītdien - Dzintara, Dzintars, Dzintra
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Medību laikā pazudušas bavārietes

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 30 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 25.12.2016. 03:28
Ar medībām saistītās tēmasMedību suņi

Līga
Pēdējo reizi manīts 2024-06-13 17:37
Lietotāja statuss: Lietotājs
Medību trofejas: 2
18.12.2016. 00:12
Esmu medījusi kopā ar Žanas selekcionēto jagterjeu. Spridzeklis ne suns.☺
Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
18.12.2016. 09:05
Līga!
Īstenībā reālajā dzīvē ar Aigaru ir iespējams konstruktīvs dialogs un kopumā viņš nekāds sū*īgais vecis naff. Nevaru saprast, kāda mārrutka pēc šeit, forumā, viņš ved karadarbību viens pret visiem un cīnās par kaut kādu, viņam vien zināmu, taisnību. :(
Nu necieš viņš bavāriešus. Bet neviens taču viņam neliek iegādāties bavārieti un ar to medīt! Katram medniekam, kuram ir medību suns, savs suns ir vismīļākais. Katra mednieka izvēle, iegādājoties medību suni, ir viņa paša lēmums, gar kuru nevienam nevajadzētu būt nekāda daļa.
Runājot par kucēnu cenām un "suņu biznesu", man, piemēram, nav ne jausmas, cik maksā bavārieša kucēns, bet es pilnīgi noteikti zinu, ka kucēnu cenu veido tirgus , to nenosaka ne MK noteikumi, ne ES regulas, bet likumi, MK noteikumi un ES regulas, kā arī kinoloģisko organizāciju ciltsdarba reglamenti nosaka, kas audzētājam ir jāieliek, lai kucēni varētu iegūt dokumentus un oficiāli piedalīties medībās. Ja cilvēkam liekas, ka suņu audzēšana ir kruts bizness, kas nes peļņu, tad tas cilvēks ar matemātiku vispār nedraudzējas!
Ir Krievijā tādi audzētāji, kā Okulovskis un Zubovs, kuru audzētie laiku kucēni maksā no 1000 EUR un uz augšu, un rinda pēc kucēniem stāv! Laikam labi suņi. ;) Tātad nav tā, ka laikas par 3 kapeikām vien var pārdot. Kas liedz Aigaram tiekties uz šādu līmeni un uz tādu pašu cenu? Galu galā, nav taču nekas peļams, ja audzētājs par savu darbu saņem arī kādu kapeiku peļņas! Parasti jau nekāda peļņa nesanāk, bet ja kādam sanāk, tad viņš ir malacis, lai viņam tiek! Aigars ir izveidojis ļoti labu mācību bāzi, kura nes viņam peļņu. Kas tur slikts? Ļoti laba un apsveicama lieta! Un man pat prātā neienāks pārmest Aigaram, ka viņš tur 5 cūkas, āpsi un jenotu peļņas nolūkos! Esmu priecīga, ka ir tāda bāze, kur es varu aizbraukt un suņus patrenēt, bet, ja kādam tas liekas lieki, neviens taču nespiež!
Ceru, ka sunīši atradīsies un viss būs labi!
Mārtiņš
Mārtiņš
Pēdējo reizi manīts 2018-11-03 11:12
Atrašanās vieta: zemgale
Medību stāžs: 10
Aprīkojums: IZ27M, CZ 550lux(308win)
Medību trofejas: 7
18.12.2016. 15:40
cik saprotu pēc visa šī ka vienīgais izmantojamais suns ir RS laikas. pārējie ir vienkārši dīvānam paredzēti.
Žanna
Žanna
18.12.2016. 17:35
Nu tā te mums mēģina iestāstīt ;)
Aigars
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2025-06-27 06:19
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: M/K"Klīves Mednieks"
Atrašanās vieta: Latvijas vidiene.
Medību stāžs: Kopš 1992.g.
Aprīkojums: МЦ 21-12 , Merkel 12cal,Remington 11-87 12 cal,Tikka M695STD 30-06,Sauer 90 300Win Mag
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
19.12.2016. 08:56
Nevaru saprast, kāda mārrutka pēc šeit, forumā, viņš ved karadarbību viens pret visiem un cīnās par kaut kādu, viņam vien zināmu, taisnību. :(

?????
Aigars ir izveidojis ļoti labu mācību bāzi, kura nes viņam peļņu. Kas tur slikts? Ļoti laba un apsveicama lieta! Un man pat prātā neienāks pārmest Aigaram, ka viņš tur 5 cūkas, āpsi un jenotu peļņas nolūkos! Esmu priecīga, ka ir tāda bāze, kur es varu aizbraukt un suņus patrenēt, ....

Ja nu pret kādu arī cīnos, tad tas varētu būt, ka pret - liekuļiem un meļiem.
Varbūt vari paskaidrot, kadi apsvērumi, Tev liek izplatīt melus KMC"Dālderi" sakarā. Jo Tev ir zinami fakti;
1.Meža cūkas ir divas.
2.Jenotus un apšus uztur Takšu Terjeru klubs.
3.Mācību bāzē ,IK GADU, tiek rīkoti, BEZMAKSAS ,mācību semināri, dažādu medību suņu šķirņu, topošajiem un esošajiem īpašniekiem. Tādi bija arī bavāriešu īpašniekiem, kuri starp citu bija VISLABĀK APMEKLĒTIE.....
Mārtiņš
Mārtiņš
Pēdējo reizi manīts 2018-11-03 11:12
Atrašanās vieta: zemgale
Medību stāžs: 10
Aprīkojums: IZ27M, CZ 550lux(308win)
Medību trofejas: 7
19.12.2016. 11:53
tātad Bavārieši ir ar pieaugošu popularitāti :) savs pamats tādai tendencei ir- savu uzdevumu viņi pilda. Laikas gan vairāk asociējas ar kamanu suņiem, kurus var izmantot arī lāču un vilku medībās. Pārējiem zvēriem viņi ir par ātru.
Aigars
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2025-06-27 06:19
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: M/K"Klīves Mednieks"
Atrašanās vieta: Latvijas vidiene.
Medību stāžs: Kopš 1992.g.
Aprīkojums: МЦ 21-12 , Merkel 12cal,Remington 11-87 12 cal,Tikka M695STD 30-06,Sauer 90 300Win Mag
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
19.12.2016. 13:06
tātad Bavārieši ir ar pieaugošu popularitāti :)

Nu jau sāk noplakt,JO nepilda TO, iedomāto, uzdevumu.
Mans mērķis, organizējot šo seminārus, bija sapulcināt vienkopus, konkrētas medību suņu šķirnes interesentus, kur pieredzējušākie, konkrētās medību suņu šķirnes interesenti, padalītos ar pieredzi, konkrētās medību suņu šķirnes izmantošanu medību procesā ,ar iesācējiem.Sāku organizēt šos pasākumus tāpēc , ka mācību bāzē sāka parādīties "audzētāju" nozombēti bavāriešu īpašnieki, kuri lūdza apmācīt suni asinspēdai.
Žanna
Žanna
19.12.2016. 13:56
Aigar, kurā vietā es izplatu melus par Dālderiem????
1.) 24.09.2016. sacensību laikā, es redzēju aplokā veselu cūku baru- kuili, 2 mammas un mazuļu baru (mazuļus neskaitīju)
27.11.2016. es redzēju 3 cūkas- 2 lielajā aplokā, vienu sivēnu mazajā
Cik cūkas Tev ir šodien un cik kopš tā laika Tu esi aizlaidis desās, es nezinu.
2.) Vairums Takšu un Terjeru kluba uzturēti āpšu un jenotu dzīvo pie Ainas. Kas baro tos 2, kas dzīvo pie Tevis, es nezinu. Ja tos nebaro Tu, tad piedod.
3.) Semināri ir laba lieta, bet vai VISAS apmācības Dālderos notiek bez maskas?
Žanna
Žanna
19.12.2016. 14:00
Mārtiņš Augusts raksta:
" Laikas gan vairāk asociējas ar kamanu suņiem, kurus var izmantot arī lāču un vilku medībās."
Par vilku medībām bija domāts: laikas ādu untām, pārējo ēsmai?
Līga
Pēdējo reizi manīts 2024-06-13 17:37
Medību trofejas: 2
19.12.2016. 14:10
Atradusies Astra - jaunākā bavāriete. Aktīvi turpinās Martas meklēšana! Ticam un ceram...