Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
17.03.2017. 00:06
Esmu beidzot nolēmis tikt pie medību kompanjona . Vai kāds nopietni Latvijā ņemas ar Polijas dzinējiem ? Kāda cena ? Ir sameklēti gali pašā Polijā .Gaidu tikai piedāvājumu .
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
17.03.2017. 11:26
Aigar - ne kas nav te slimīgi :) . Es ilgi gāju uz to lai tiktu pie laba palīga ( galvenais bija lai paša ģimene to akceptētu ) .Mana izvēle bija starp bavārieti , Latvijas dzinēju , igaunieti un te pēkšņi parādījās īstais polītis . Galvenais ar ko polītis ir labāks par letiņu un igauni ir mazliet lielāks augums , kas manos medību objektos ir diezgan nozīmīgi . Bavārietis ir tomēr cimperlīgāks .
17.03.2017. 14:08
Nē vel nav - bet paziņas ņemas ar puķu biznesu un poļu mednieks ir viņu kompanjons , Lūdzu noskaidrot kādas iespējas iegādāties ir poli . Viņš teicis , ka uz nākošo tikšanos sagatavos piedāvājumus .Nu protams ka no interneta un aprakstiem smeļos info . Paziņām nav poļa , tā kā nākas paļauties uz to ko redzu medībās un var izlasīt .Ja tas tūrisms ir traka lieta . Tāpēc ( pēc mana prāta ) vajag ne pārāk lielu un ne pārāk agresīvu ( labāk bišķi bailīgu ) .
Noriskēju un nenožēloju , pusgadu gaidīju un pats biju pakaļ uz Poliju pēc poļu dzinēja . No 4 mēnešiem jau ņēmu uz medībām un 7.5 jau patsstāvīgi pēc savām iespējām strādāja, Labi iet pa asins pēdu , dzen briežus un cūkas, padzina smuki lūšus, kas veksmīgi tika nomedīti, tākā sunītei pašlaik 9 mēneši, esmu vairāk nekā apmierināts. ļoti aktīva un stādāt griboša un diezgan paklausīga.
Kaut Tu gaidi tikai piedāvājumu, bet ir tāda "slimīga" interese - kāpēc izvēle uz Poļu dz.?