Diemzel tie p&$";/#1, kas sez Saeima, doma ne ta, ka lielaka dala normalu cilveku. :( tatad, cirks musu berniem nedraud. Skatities uz akrobatiem? Tad jau vieglatletikas sacenes ir vairak ko redzet...
Klauni? Vini bija ka logiska pauze starp dzivnieku uznacieniem. Nevienu siko klauni NEINTERESE!
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
12.05.2017. 12:14
Es esmu apmierināts ar SAEIMAS balsojumu! Viena no retajām reizēm, kad viņi ir nodemonstrējuši saprāta pazīmes. Protams, tie kas atbalstīja savvaļas dzīvnieku izmantošanu bija Saskaņa pilnā sastāvā (kapitālisti, kas izliekoties par lumpenproletarīāta aizstāvjiem tam pašam lumpenproletariātam karina makaronus uz ausīm....un tie tic, tic, tic....)! :D
Te reāli tiek jauktas divas ķermeņa daļas, viena no tām ir pirksts. Cirks ir (bija) tradīcija, kultūra, savā ziņā arī mākslas izpausme, neapšaubāmi prieka avots bērniem. Es redzu tiešu analoģiju ar medību suņu darba pārbaudēm, paklausības apmācībām, zirgu hipodromiem, un ļoti daudzām citām lietām. Visu cieņu tiem ~ 30 deputātiem, kas savu vārdu lika "zem āmura" priekšvēlēšanu laikā. Interesanti būtu redzēt balsojumu, ja tas notiktu pēc vēlēšanām. Labi, ka celtniekmašīnas dzeltenbikšiem nav teikšanas augstākā līmenī, jo tad mēs ātri, taisni un nekļūdīgi sabrauktu lielās auzās!
Nu, ko..... lai sanāktu lielāka "pašapmierināšanās", tad nākamiem varēt ķerties klāt medniekiem, makšķerniekiem, mājdzīvnieku audzētājiem. Tā ir pseidozaļo ievazātā sērga... kā redzams - lipīga.
Bet, būsim godīgi, ja lielākā sabiedrības daļa tikai klusi paņerkst un pat nejēdz parakstīt iniciatīvu, tad klauni var izpildīties pēc pilnas programmas. Tā kā, gaidam nākošos idiotu upurus.
Būt zaļam, pirmkārt, nozīmē draudzēties ar veselo saprātu. Veselais saprāts pasaka priekšā - dzīvnieki, kas paaudzēm dzīvojuši nebrīvē, ciešā kontaktā ar cilvēku, savvaļai ir neatgriezeniski zuduši.
Otra, ne mazāk svarīgā lieta - cirka dzīvnieki Latvijā faktiski nemitinās, tie bija ceļojošie cirki. Nu nebrauks viņi uz Latviju, nu neredzēs mūsu bērni izrādes - kāds no tiem pamuļķiem reāli domā, ka tas kaut ko mainīs?
Ļoti līdzīgi argumenti ir arī par kažokzvēru audzēšanas aizliegumu - laikam būs tādi mednieki, kas arī to atbalstīs? Bet, ir pilnīgi skaidrs, ka medības noteikti būs nākošais, ko aiztiks. Bet nevis visas medības. Ir viens konkrēts medījamais dzīvnieks, kas 100% būs nākošais zaļo idiotu mērķis. Manuprāt ikviens loģiski domājošs mednieks saprot, par kuru sugu ir runa. Tā kā, saliekot visu loģiskā ķēdītē - man nav saprotams, kā mednieks var priecāties par šo lēmumu :( atkārtošu, ar tiem pašiem argumentiem mēs varam palikt bez viena no interesantākajiem medījamajiem dzīvniekiem!
Viss ir kārtībā! Saskaņas ragana sadedzināta.
Bet tas īlens no maisa jau izlīdīs citur. Par bārdainajām dāmām cirkā biju vien grāmatās lasījis vai filmās redzējis. Un šeku, reku- eirovīzijā...
Man jau liekas, ka tās "saprāta" pazīmes tika izrādītas izdevīguma dēļ - pāris gadiņus pavilks dzīvību cirks, tad bankrotēs, jo kurš gan ies skatīties tikai klaunus un akrobātus, nekustamais īpašums tiks pārdots izsolē (pašvaldībai vai valtij nevajadzēs), to pirks kāds privāts uzņēmējs par lētu naudu un uzcels spā šmā viesnīcu Rīgas centrā ... nu tādā īsā shēma manā redzējumā :)
Mans mazdēls labprātāk noķers slazdā kurmi,paglaudīs sastaptu ezi un galu galā piedalīsies visos medbu procesos, nekā ies skatīties kā zilonis ar dibenu aizver špicku kasti.Aizliegt nevajag neko,ja tas kādam patīk tātad ir vajadzīgs,ja nepatiks-pats atmirs. Manuprāt tēma jāslēdz.
Klauni? Vini bija ka logiska pauze starp dzivnieku uznacieniem. Nevienu siko klauni NEINTERESE!
Izskatās - ka cirks ir aizbraucis...., skumji , ..... bet vismaz priecē - ka klauni palikuši. Esat sev atbrīvojuši arēnu.Tagat - tik uz priekšu.
Būt zaļam, pirmkārt, nozīmē draudzēties ar veselo saprātu. Veselais saprāts pasaka priekšā - dzīvnieki, kas paaudzēm dzīvojuši nebrīvē, ciešā kontaktā ar cilvēku, savvaļai ir neatgriezeniski zuduši.
Otra, ne mazāk svarīgā lieta - cirka dzīvnieki Latvijā faktiski nemitinās, tie bija ceļojošie cirki. Nu nebrauks viņi uz Latviju, nu neredzēs mūsu bērni izrādes - kāds no tiem pamuļķiem reāli domā, ka tas kaut ko mainīs?
Ļoti līdzīgi argumenti ir arī par kažokzvēru audzēšanas aizliegumu - laikam būs tādi mednieki, kas arī to atbalstīs? Bet, ir pilnīgi skaidrs, ka medības noteikti būs nākošais, ko aiztiks. Bet nevis visas medības. Ir viens konkrēts medījamais dzīvnieks, kas 100% būs nākošais zaļo idiotu mērķis. Manuprāt ikviens loģiski domājošs mednieks saprot, par kuru sugu ir runa. Tā kā, saliekot visu loģiskā ķēdītē - man nav saprotams, kā mednieks var priecāties par šo lēmumu :( atkārtošu, ar tiem pašiem argumentiem mēs varam palikt bez viena no interesantākajiem medījamajiem dzīvniekiem!
Bet vēl traģiskāk būtu, ja par to priecātos mednieks - suņa īpašnieks, kurš savu suni dresē un ved uz darba pārbaudēm. :))))
Bet tas īlens no maisa jau izlīdīs citur. Par bārdainajām dāmām cirkā biju vien grāmatās lasījis vai filmās redzējis. Un šeku, reku- eirovīzijā...