Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
19.05.2017. 10:12
ja mācīs medīt, tad būs 100% "pareizā" viedokļa uzspiešana un katram pasniedzējam tas būs savs.
Vai tad tagad, TĀ, nav ??? Tests ir izveidots, kā ļooti viegls ceļš mednieka apliecības iegūšanai..... un vairāk nekas ???
Esmu aicinats lasīt lekciju šajos kursos par suņiem. Tāpēc zinu par ko runāju.Testam NAV nekāda sakara reālo suņu izmantošanu medībās.
Nevienu kursos "iemācīt medīt" nevar un arī nav vajadzīgs to darīt.
M.M. - Tu esi viens no testa autoriem (protams nejau zem šīs kļičkas). Varbūt paskaidro šī testa pamatjēgu???Nu tā kā līdzautors....
Slēpts
19.05.2017. 10:45
Vai tad tagad, TĀ, nav ???
gan jau ka ir, bet Jums gribās tieši to pašu tikai pa savai modei ;)
19.05.2017. 10:59
Es, no savas puses , nediskutēju par to - vai alnim izdzēst dzīvību ar spico vai gludo...pieejot vai gaidīt kamēr šis pats pienaks.
Mani uztrauc tas ka;
Medniekam , LVM ancukā - ir viena izpratne par medībām...
Medniekam , VMD ancukā - cita...
Medniekam , no nopietnā medību iecirkņa (5000h - 10000h un vairak - cits...
Medniekam , no mikroiecirkņa (līdz 1000h) - cits....
u.t.t. .....
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
19.05.2017. 16:21
Aigar - izpratne par medībām nav atkarīga no medību platības , bet gan no paša mednieka iekšējās būtības . To izpratni veido vide kādā Tu medī (kolektīvs) un paša prāta spējas . To ka VMD un LVM un medību kolektīviem un pārējiem mirstīgajiem un dzīvniekiem un DABAI kopumā ir dažādas izpratnes par medībām , to noliegt nevar , bet veči atcerieties , kā paši sākāt .Tas kad tagad Mēs redzam, kādas aplamības gadās jautājumos , nemaz tik stulbas neliktos sākumā . Uz kļūdām jānorāda , bet nevajag būt tik kritiskiem pret jauninājumiem .
Šo divu zeļļu fantāzijai nav robežu. Tas jau balansē uz šizofrēnijas robežas. Tad nav jābrīnās par viņu spējām visur sakult netīrus duļķus, maldināt foruma lasītājus un nemitīgi kūdīt, radot neveselīgu atmosfēru mednieku vidū.
Pēc manas saprašanas- medību vadītājiem tiešām būtu jāzina vairāk, gan par suņiem gan putniem un citas fīčas, bet ierindas medniekam priekkškam piebāst galvu ar lieku informāciju. Jauniņajam tikai putra galvā sanāks, medību procesā apgūs visu nepieciešamo.
Kas liedz, piemēram, Aigaram sagatavot savu redzējumu par jauno mednieku kandidātu suņu jautājumiem, ja jau ir tāds uztraukums un sāpe par mednieku kopienu? VMD bijis vienmēr atvērts jautājumu korekcijām, ja vien tie ir pamatoti. Sēdēt klabināt, ka viss visur ir slikti, ir diezgan tipiska diagnoze, diemžēl. Bet tici man, ka arī tevis sagatavotie jautājumi piedzīvotu asu kritiku no dažādām pusēm, ne tāpēc, ka būtu pareizi nepareizi, vienkārši vai sarežģīti, bet gan tāpēc, ka tāda ir cilvēka daba. Nesaku, ka esošajā sistēmā nav problēmu, bet rezultāts ir tikai tad, ja kaut ko dara un meklē risinājumu, nevis nodarbojas ar demagoģiju, kas, nu jau, ir tuva priekšvēlēšanu drudzim.
21.05.2017. 16:57
Šo divu zeļļu fantāzijai nav robežu. Tas jau balansē uz šizofrēnijas robežas. Tad nav jābrīnās par viņu spējām visur sakult netīrus duļķus, maldināt foruma lasītājus un nemitīgi kūdīt, radot neveselīgu atmosfēru mednieku vidū.
Ka tik tavā galviņā nav ieperinājusies šizofrēnija ..... ja slēpies zem "kļičkas" M@M ???
Ka tik Tu nedari nelietības PATS no kurām pašam kauns, ka jāslēpj sava seja.
Vai tad tagad, TĀ, nav ??? Tests ir izveidots, kā ļooti viegls ceļš mednieka apliecības iegūšanai..... un vairāk nekas ???
Esmu aicinats lasīt lekciju šajos kursos par suņiem. Tāpēc zinu par ko runāju.Testam NAV nekāda sakara reālo suņu izmantošanu medībās.
M.M. - Tu esi viens no testa autoriem (protams nejau zem šīs kļičkas). Varbūt paskaidro šī testa pamatjēgu???Nu tā kā līdzautors....
Es, no savas puses , nediskutēju par to - vai alnim izdzēst dzīvību ar spico vai gludo...pieejot vai gaidīt kamēr šis pats pienaks.
Mani uztrauc tas ka;
Medniekam , LVM ancukā - ir viena izpratne par medībām...
Medniekam , VMD ancukā - cita...
Medniekam , no nopietnā medību iecirkņa (5000h - 10000h un vairak - cits...
Medniekam , no mikroiecirkņa (līdz 1000h) - cits....
u.t.t. .....
Tas dažas lietas padara gaišākas:):)
Aigar- neceri ka atbildēs pēc būtības :)
Viegli būt anonīmam un runas pērles bārstīt.
Ka tik tavā galviņā nav ieperinājusies šizofrēnija ..... ja slēpies zem "kļičkas" M@M ???
Ka tik Tu nedari nelietības PATS no kurām pašam kauns, ka jāslēpj sava seja.