Šaušana pa šķīvjiem izklausās dīvaina. Stāvvietā viens atsevišķs šķīvis, divi dupleti. Man maksimāli sanāk 30 šāvieni (izņemot gadījumus, kad jāatkārto konkrētu mērķu pieņemšana). Nolikumā - līdz 50 šāvieniem. Nez, tas domāts, ka dupletā drīkst pārlādēties, ja paspēj? Bet tas tā - vairāk izskatās neprecizitāte. Tomēr nolikums papildināts - izskatās, būs 3 "peldošās" mašīnas - tas ir galīgi neierasti.
Minhauzens tiek sponsorēts arī no mednieku "obšaka" MSAF .... takā katrs ,kurš pircis gada karti ir tiesīgs zināt un arī izteikt viedokli/quotes]
:)) Tad jau , Aigar. es kā nodokļu maksātājs, drīkstu kontrolēt, cik Tu festiņā izdzersi alko, jo aknu ārstēšana notiek uz nodokļu maksātāju rēķina. :)))
Tag pamanīju, ka pamainījuši nolikumu šaušanas dusciplīnām :D vītnei no 10 uz 6 patronām - kapēc gan? Laiks ta palika tas pats. Un ieroča nodošana pielikta klāt - gan jau dzērāji sabēdājās, ka būs jāšauj ar savu ieroci :D
Sūdzību vairāk nav!!!
:)) Tad jau , Aigar. es kā nodokļu maksātājs, drīkstu kontrolēt, cik Tu festiņā izdzersi alko, jo aknu ārstēšana notiek uz nodokļu maksātāju rēķina. :)))