Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
03.08.2017. 09:27
Māris Mednieks
Vakardien, 18:11
Minhauzenu man pilnīgi vienalga- jo mūsu kolektīvs tur nepiedalās..
Tad izmanto iespēju paklusēt.
M@M - Tev takš nav noslēpums, ka Minhauzens tiek sponsorēts arī no mednieku "obšaka" MSAF .... takā katrs ,kurš pircis gada karti ir tiesīgs zināt un arī izteikt viedokli - ka šis festivāls tiek organizets.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
03.08.2017. 09:20
Par kādiem profesionāļiem ir runa?
Profesionāļi ir tie, kas par savu nodarbi saņem naudu. Tie no "top 20", ir vienkārši entuziasti, kuri par saviem līdzekļiem un ar neatlaidīgu darbu ir sasnieguši to līmeni, kurā viņi šobrīd ir.
Naudu var saņemt arī netiešā veidā. Vai tad daļai nestāv aizmugurē ieroču bodes ?
Lai nebūtu parpratumi - neesmu pret profesionāļiem. Patīk cillveki, kuri aizravušies ar kaut ko ... tikai katram sava vieta t.i. ja esi uztūningojis plinti mačiem, tad mēries ar savu kraniņu, ar tādu pašu tūningotāju.
Vienkārši šaušanas disciplīnas jātaisa tādas, kas nav vienādas ar sacensību disciplīnām, tas visu izlīdzinātu.
Agrim Ch. zelta doma! Jo Minhauzena buutiiba pats par sevi jau nes liidzi fantaaziju... Un ja kas tad visas parejas discipliinas taadas radoshas ir, tikai shaushana garlaiko lielo vairumu... Cerams, ka shogad buus savaadaak.
Mednieks - cilvēks, kam jāprot šaut
Kurš tad no medniekiem neprot šaut? Varētu ielikt savu īsto vārdu, lai var novērtēt paša prasmes.
Kā kulaks uz acs! Bet gan jau viņam ir tiek bieza āda- ka gan jau izturēs savu inkognito arī šoreiz:)
Ivar, kas tur MMD ir sadalīts? Meistari no ierindas daudz atšķiras? :D
protams maksimums ir visiem 100 punkti, un ne Tu, ne es tajā meistarlīgā netiekam:)
Un stāsti par treniņos iespēto- nevienu neinteresē:)
p.s. un par Minhauzenu man pilnīgi vienalga- jo mūsu kolektīvs tur nepiedalās..
Slēpts
02.08.2017. 15:56
Mednieks - cilvēks, kam jāprot šaut
Kurš tad no medniekiem neprot šaut? Varētu ielikt savu īsto vārdu, lai var novērtēt paša prasmes.
Venti, cik tad dalīsim smalki? TOP20, tie kuri reizi gadā bijuši šautuvē, tie kuri tik eksāmenā bijuši šautuvē? Ja nevar, tad nevar un esi tajā vietā starp medniekiem kuru esi nopelnījis.
Vajag beigt ņaudēt un pieņemt savu vietu vai arī darīt kaut ko lietas labā, lai tiktu augstāk ;)
Vakardien, 18:11
Minhauzenu man pilnīgi vienalga- jo mūsu kolektīvs tur nepiedalās..
M@M - Tev takš nav noslēpums, ka Minhauzens tiek sponsorēts arī no mednieku "obšaka" MSAF .... takā katrs ,kurš pircis gada karti ir tiesīgs zināt un arī izteikt viedokli - ka šis festivāls tiek organizets.
Profesionāļi ir tie, kas par savu nodarbi saņem naudu. Tie no "top 20", ir vienkārši entuziasti, kuri par saviem līdzekļiem un ar neatlaidīgu darbu ir sasnieguši to līmeni, kurā viņi šobrīd ir.
Naudu var saņemt arī netiešā veidā. Vai tad daļai nestāv aizmugurē ieroču bodes ?
Lai nebūtu parpratumi - neesmu pret profesionāļiem. Patīk cillveki, kuri aizravušies ar kaut ko ... tikai katram sava vieta t.i. ja esi uztūningojis plinti mačiem, tad mēries ar savu kraniņu, ar tādu pašu tūningotāju.
Nu ne jau anonīmam mani koriģēt...
Kā kulaks uz acs! Bet gan jau viņam ir tiek bieza āda- ka gan jau izturēs savu inkognito arī šoreiz:)
protams maksimums ir visiem 100 punkti, un ne Tu, ne es tajā meistarlīgā netiekam:)
Un stāsti par treniņos iespēto- nevienu neinteresē:)
p.s. un par Minhauzenu man pilnīgi vienalga- jo mūsu kolektīvs tur nepiedalās..
Venti, cik tad dalīsim smalki? TOP20, tie kuri reizi gadā bijuši šautuvē, tie kuri tik eksāmenā bijuši šautuvē? Ja nevar, tad nevar un esi tajā vietā starp medniekiem kuru esi nopelnījis.
Vajag beigt ņaudēt un pieņemt savu vietu vai arī darīt kaut ko lietas labā, lai tiktu augstāk ;)