M.M. gan ir vienkāršs kā ķieģelis. Respektīvi, pat tad, kad viņam tiek pierādīts ar faktiem, ka obligātā šaušana ir naudas kāšana, viņš atsāk sākotnējo dziesmu - šajās 70+ lappusēs tēmā tā jau ir vismaz 3-o reizi. Respektīvi, tiem, kas te turpina tērēt savu dārgo laiku, diskutējot ar ķieģeli, atcerieties: Nekad nestrīdies ar idiotu. Vispirms viņš novilks līdz savam līmenim un tad - sakaus ar pieredzi :)
Domu saprati. Es nerunāju birokrātu valodā. Un šaubos, ka kāds ņems pie sirds. Bet, ja Tev tā labpatīk: "Čekistu metožu piekritējam Andrim vismaz ir vārds un uzvārds"
Un atvainojos, ja esmu kādu aizskāris.
Viestur, pat vienu teikumu neesi spējīgs uzrakstīt bez meliem? Es tiku rakstījis par padomju čekistu metodēm, nevienu par čekistu neesmu saucis. Bet Tu to gan izdarīji. Bet mērķis jau attaisno līdzekļus, vai ne?
Slēpts
15.11.2017. 11:09
Čekistam Andrim vismaz ir vārds un uzvārds.
Un diez vai skries sūdzēt savu bēdu un pārestību svarīgākiem onkuļiem un tantēm...
Bet nu... "mantojums" mums ir visur...
Vispār jūtu,ka jāizveido jauna tēma forumā kurā mēģinām uzminēt MM identitāti. Ja saliktu kopā iepriekš šeit pavīdējušo info + 10.11.2017 iepostoto par medībās kolektīva veču nomāzētiem diviem aļņiem varbūt arī kas sanāk. :)) Simt punkti ,ka pazīstam viens otru, ja ne personīgi tad pa gabalu.;)
Un ja vēl vērā ņem kādu ''22.08.2017.'' komentāru...tur man liekas, ka viss jau tā pat skaidri bija pateikts :)
M.M tikai muldēt nevajag, makaronus kā reiz karinat Jūs ar pārbaudi pārņemtie. Citas valstis nepiesauc, jo kā noskaidrojās, tad Jums nav nekāda skaidrībā kapēc, kā un kas notiek citās valstīs. Ir tikai pa ausu galam kaut kas dzirdēts, gluži tāpat kā dažiem par Lietuvas ceļa nodokli degvielā :D
LMS un LATMA neieklausoties mednieku vairākumā parakstā lēnām nāves spriedumu. Un Linda žurnāls šogad jūtu, ka netiks abonēts, jo nav viedokļu dažādība, bet paliek par viena viedokļa uzspiešanu! Žēl! Pat ļoti!
Tàda jau ir šī foruma būtība - meli, taisnības maskēšana, jebkuriem līdzekļiem radīt nihilisma pārņemtu medību vidi, pilnībā sagraut pat tās niecīgās ētikas atliekas, kas vēl ir saglabājušās. Jebkuri fakti par medību tiesībām un pienākumiem citās valstīs un arī Latvijā, tiek samačāti samazgu peļķē. Ja neizdodas savādāk, tad iejaucas administrācijas pārstāvis (Andris) ar savām čekistu iecienītām metodēm , kā tas bija, kad tiku atgādinājis par šaušanas eksāmenu padomju laikā.
Es ļoti ceru, ka šī foruma murgus laidīs gar ausīm tos, kas ir iecerējuši izmaiņas likumā. Ir daudz nopietnākas mednieku organizācijas, kurās ir jāieklausās - LMS un arī LATMA. Protams, arī Lindas žurnāls Medības.
Un atvainojos, ja esmu kādu aizskāris.
Un diez vai skries sūdzēt savu bēdu un pārestību svarīgākiem onkuļiem un tantēm...
Bet nu... "mantojums" mums ir visur...
Un ja vēl vērā ņem kādu ''22.08.2017.'' komentāru...tur man liekas, ka viss jau tā pat skaidri bija pateikts :)
Es ļoti ceru, ka šī foruma murgus laidīs gar ausīm tos, kas ir iecerējuši izmaiņas likumā. Ir daudz nopietnākas mednieku organizācijas, kurās ir jāieklausās - LMS un arī LATMA. Protams, arī Lindas žurnāls Medības.