Pagājušā gadsimta 80-tajos Rēzeknes raj. mežā, nejauši atradu vēl dzīvu mežonīgu kaķi maliķu izliktā slazdā. Skats bija drausmīgs, bet ne par to ir stāsts.
Kā murkas saimnieks vienā lauku sētā var ierobežot kaķa kustību? Piesiet pie būdas? Turēt voljerā?
Varbūt ir dati, cik liels ir peļu junkura postījums irbēm?
Nu ja nu tu esi uznemies atbildibu par kadu majdzivnieku tad tas ir tavas problemas katu vinu irobezo vai ka savadak. Es nezinu cil laimigs Tu butu ja mans kakis ietu pie tevis uz majam un estu tavu desu? Tad kapec vins var est meza kas ienak prata? Tie nav argumenti ka nevar piesiet utt.
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
16.11.2007. 11:14
Varu derēt ka Jānis Misiņš dzīvo pilsētas dzīvoklī, tādēļ arī tik stulbus tekstus bīda. Pretējā gadījumā droši vien saprastu, ka kaķis nav suns un viņu nevar ierobežot citādi kā vien uz mūžu iespundējot istabā, kā arī daži dzīvokļos dara. Man arī ir kaķis un cik esmu novērojis, tad reizēm viņš aizklīst pat 2-3km no mājām (pilsētā, privātmāju rajonā), citreiz pazūd 2 dienas utt.
Pratveder palasi medibu likumus kur rakstits ka klainojosie dzivnieki ir jaatsauj. Man po vai tas ir tavs vai klainojos kakis. Tur ta lieta ka esam pierdausi savus sunus un kakus turet ka pagadas. Ja kadreiz paverotu ko dara tads milais minka vai lauku krancitis meza tad gan domas atri pamainitu. Es saprotu ka kakis ir itka tads dzivnieks kuru neierobezo bet karigi pabarot gan vajag. Jo biezi ir ta ka akis pets sev baribu tipa samekle, un ka tu doma gudriniek kur? Ta ka lai kur tu dzivotu paskaties sev apkart ko un ka tu dari un kadas sekas tas atstaj uz apkartejo vidi pirms gudri baksti klaviaturu.
Jāni,ar tik kategorisku nostāju nonāksi strupceļā.Cik gajējus esi nobraucis,kas šķērso ielu neatļautā vietā?Tev taču PO-viņi parkāpj likumu!Bet ne te kādam Tevi mācīt!Pats esi gudrs! ;)
2Ojārs?
Vai Tu esi mednieks kas saimnieko medibu platibas vai tikai aizbrauc uz mezu medibas un viss. Ja Tu butu saimnieks savas platibas tad biku savadak runatu.
Nakts optikas ir laba lieta!
Kā murkas saimnieks vienā lauku sētā var ierobežot kaķa kustību? Piesiet pie būdas? Turēt voljerā?
Varbūt ir dati, cik liels ir peļu junkura postījums irbēm?
Vai Tu esi mednieks kas saimnieko medibu platibas vai tikai aizbrauc uz mezu medibas un viss. Ja Tu butu saimnieks savas platibas tad biku savadak runatu.
Nakts optikas ir laba lieta!