Cik ir gadijies redzēt medību pusautomātus,tad tādu ar kuru var šaut kārtām nēsmu redzējis.Diezin vai policija tādu maz reģistrē.Tāpēc,Kungi,nemaldināsim tos medniekus,kam nav bijusi darīšana pusautomātu.
Rubuļa k-gs, nebūsim tak tik nopietni. Vai ta smaidiņu teksta galā neredzat!? ;)
Protams, par laimi automātiskie ieroči Latvijā medībās nav atļauti, bet pietiek arī ar pusautomātiem, it sevišķi, ja tie nonāk ne tajās rokās...
Man arī ir BRAUNING pusautomāts un nemaz nejūtos vīlies nopirkdams to priekš medībām. Un, ja kāds domā, ka tā viņaprāt ir gaļasmašīna vai kas cits, nu lai arī tik slimi domā. Manuprāt tā medībām ir ekstra, ka tev nav jāpārlādē un tu vari turpināt skatīties optikā.
Pilnīgi piekrītu Aigaram Vivuliņam.Ne viss jānošauj,ko redzi un ne vienmēr jāšauj kamēr magazīna tukša.Uz gaidi man pa medijumu divreiz nav bijis jāšauj un dzinējmedībās ar pietiek ar atļauto dauzumu.Galu galā pēc gaļas var iet uz veikalu,bet medīt uz mežu.
tik tiešām, ne jau nu katrs, kam ir pusautomāts, jāpataisa par nezvēru. Vienīgais, ja izvēlas pusautomātu, tad jāņem vērā, ka viņš ir smagāks, dārgāks un grūtāk kopjams par kloķējamo karabīni.
Ūja, kādi mēs te visi jūtīgi! Vai ta kāds tika nosaukts par gaļenieku... Man pašam arī pusautomāts, jau trešais pēc kārtas un esmu ar to ļoti apmierināts. Lielākā priekšrocība, arī gaides medībās, ka pēc šāviena nekas nav jākustina un jāklakšķina - nākamā patrona jau ir stobrā gadījumam, ja jāizdara atkārtots šāviens. Par laimi, līdz šim, man tāda nepieciešamība nav bijusi. Bet runājot par dzinējmedībām - kurš mednieks gan nesapņo par to brīdi, ka stāvot uz masta pāri stigai veļas vesels bars cūku... Bet, ja pusautomāts nonāk nepareizās rokās, medniekam, kuram nav izpratnes par šaušanu kā tādu, nav mēra un distances sajūtas, tad gala rezultātā ir liels troksnis daudz asiņu un neviens no trim (pieciem vai vairāk) šautajiem zvēriem.... Lai mums visiem veicas!
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
09.07.2008. 15:45
Runaajot par pusautomaatu Browning ar to BOSS kompensaatoru.
Peec shaaviena, staavot blakus (un kaa noskaidroju arii pasham shaaveejam) ausis vienkaarshi dzinkst!!!!!
varbuut tesienu arii samazina, bet nu bljin ... kaadu briidi reaali ir dzinnnn ausiis ....
Kalibrs bija laikam .308 .... respektiivi, nebija zilonju shautene.
Protams, par laimi automātiskie ieroči Latvijā medībās nav atļauti, bet pietiek arī ar pusautomātiem, it sevišķi, ja tie nonāk ne tajās rokās...
Peec shaaviena, staavot blakus (un kaa noskaidroju arii pasham shaaveejam) ausis vienkaarshi dzinkst!!!!!
varbuut tesienu arii samazina, bet nu bljin ... kaadu briidi reaali ir dzinnnn ausiis ....
Kalibrs bija laikam .308 .... respektiivi, nebija zilonju shautene.