Varbūt kāds ir saskāries. Kaut arī ieslēgts tiek tikai šāviena brīdī, bet pat neieslēgts ar jaunām baterijām lādējas ārā. Ieslēdzot ar jaunām baterijām, knapi var paspēt izšaut. Jadod garantijas remontam vai paklapēt pret kādu stabu??
Slēpts
16.11.2017. 16:35
Var protams paklapēt pret stabu un aizmirst, bet labāk tomēr ar tēmekli padusē uz veikalu, kurā pirki..
Ieslēdzot ar jaunām baterijām, knapi var paspēt izšaut.
1. Ar Maximā pirktām baterijām nevajag pat mēģināt. STRĀDĀS ĻOTI MAZ!!! 2. Atrodi Duracell Industrial AA 1.5V- tās lieto pārdevēji, demonstrējot šo iekārtu. https://www.salidzini.lv/cena?... 3. Jau dokumentācijā ir minēts , ka nepieciešams spriegums 3 Volti- ko ar parastām lādējamām baterijām grūti sasniegt. Es lietoju 1.6V AA 2A NiZn lādējamās baterijas un man nav problēmu- bez lādēšanas pietiek vairākām medībām.
Piekrītu Ivaram pasūti internetā 1,6v AA lādējamās baterijas ar visu lādējamo,ja negribi gaidīt vari meklēt te pat LV veikalos.Jo parastās baterijas kad lietoju arī izēda ļoti ātri.Bet nu tik ātri gan nebija,varbūt tomēr drusku pārspīlē ar to knapo paspēšanu izšaut?
Duracell Industrial 3 reizēm? Var jau būt- ja ieslēdz apsēžoties vietā, un izslēdz, lai ietu mājās. Es gan nelietoju oriģinālo piegaismotāju, gaismo čaiņiku 940-tais, baterijas tur ĻOTI ilgi, vismaz pie šiem grādiem, un vienmēr tiek izņemtas, jau liekot plinti somā.
Slēpts
17.11.2017. 10:01
Es gan nelietoju oriģinālo piegaismotāju,....baterijas tur ĻOTI ilgi
Tāpēc arī tur ilgi... Baterijas iekšā turēt nav vēlams parasti viena iemesla dēļ, lai gadījumā, ja nobeidzas baterija, nekas nenonāktu uz kontaktiem un citās iespējamās vietās. Jaunajam Photon, laikam kaut ko ir uzlabojuši- ne par velti reklāma raksta
Photon RT tēmēkļi ir aprīkoti ar jaunām, ērti pielietojamām funkcijām un ar ievērojami lielāku baterijas komplekta darbības ilgumu
Priecē, ka sprieguma dažādība paredzēta- bet tagad vajag 2x vairāk pirkstiņu
Darbības spriegums, volti / baterija: 3.8 – 6.3V / (4xAA)
3. Jau dokumentācijā ir minēts , ka nepieciešams spriegums 3 Volti- ko ar parastām lādējamām baterijām grūti sasniegt. Es lietoju 1.6V AA 2A NiZn lādējamās baterijas un man nav problēmu- bez lādēšanas pietiek vairākām medībām. Arī iegādājos šīs un bez lādēšanas jau vairākas dienas.Super!!!
1. Ar Maximā pirktām baterijām nevajag pat mēģināt. STRĀDĀS ĻOTI MAZ!!!
2. Atrodi Duracell Industrial AA 1.5V- tās lieto pārdevēji, demonstrējot šo iekārtu.
https://www.salidzini.lv/cena?...
3. Jau dokumentācijā ir minēts , ka nepieciešams spriegums 3 Volti- ko ar parastām lādējamām baterijām grūti sasniegt.
Es lietoju 1.6V AA 2A NiZn lādējamās baterijas un man nav problēmu- bez lādēšanas pietiek vairākām medībām.
pasūti internetā 1,6v AA lādējamās baterijas ar visu lādējamo,ja negribi gaidīt vari meklēt te pat LV veikalos.Jo parastās baterijas kad lietoju arī izēda ļoti ātri.Bet nu tik ātri gan nebija,varbūt tomēr drusku pārspīlē ar to knapo paspēšanu izšaut?
Tāpēc arī tur ilgi...
Baterijas iekšā turēt nav vēlams parasti viena iemesla dēļ, lai gadījumā, ja nobeidzas baterija, nekas nenonāktu uz kontaktiem un citās iespējamās vietās.
Jaunajam Photon, laikam kaut ko ir uzlabojuši- ne par velti reklāma raksta
Priecē, ka sprieguma dažādība paredzēta- bet tagad vajag 2x vairāk pirkstiņu
Es lietoju 1.6V AA 2A NiZn lādējamās baterijas un man nav problēmu- bez lādēšanas pietiek vairākām medībām.
Arī iegādājos šīs un bez lādēšanas jau vairākas dienas.Super!!!