Šodien vārdadienu svin Venta, Salvis, Selva, rītdien - Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - ieroču glabāšanas noteikumu izmaiņas???

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 44 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 10.01.2019. 09:53

Slēpts
05.01.2019. 21:58
To, vai mēra ar bīdmēru, vai uz aci skatās, droši vien atkarīgs no inspektora. Stulbi, ja pamēra un izdrāž.. :) Dir*@ darbs un materiāli un arī laiks.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2020-07-30 16:04
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Stratosfera
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
05.01.2019. 22:02
Jo,lielaks inspektors latvanis un izdzives apbizotais ,tad var sagaidit visu:)!
Slēpts
05.01.2019. 23:05
Inspektors nav un nebūs latvānis, Plotnieka kungs nespēj sev rast vietu uz šīs skaistās Latvijas,tamdēļ dusmīgs uz varaskalpiem. Vai jāatgādina nelatvānija ar 25 aļņiem katru sezonu uz gaļascehu un par visu citu!!?? Cilvēks ir stulba būtne ar suicidoālu tieksmi,kas neavēlas atcerēties paša vēsturi un man šķiet piemērs nav tālu jāmeklē.
Slēpts
06.01.2019. 00:13
Jāni, es vnk neredzu jēgu cerēt uz 1.5mm, ja šis izlaiž, tad cits neizlaidīs un tad gan puškas būs policijā. Labāk ņem atbilstošu noteikumiem un dzīvo mierīgi. Bet ja tā netīk, tad tak ir iespēja tos noteikumus mainīt ;)
Slēpts
06.01.2019. 12:29
Likuma prasības ir lai ieroča skapja metāls būtu ne plānāks kā 2,5 mm. Es pats sev uzmetināju no 3.mm metāla. Iecirkņa inspektors, pirms medību ieroča atļaujas izsniegšanas, atbrauca un pieņēma manu darbu. Visu smalki uzmērīja, arī metāla biezumu. Atzinīgi novērtēja manus pūliņus. Ja inspektors savā darbā visu precīzi izpilda, ko prasa reglaments, viņš jānīst un jāsauc par lativānu..?? Mēs nopietnie latviešu mednieki laikam nesapratīsim afroamerikānisko dzīves uztveri...
Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2024-06-19 18:05
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Saldus , Druva,Zvārde
Medību stāžs: no tāļā 1989.gada
Aprīkojums: sauer, krieghoff,banelli,gruening&elmiger ,anschutz, ,blaser R8
Suņi: viens boksers
06.01.2019. 19:41
...,antiń ,pūt srabulīti, prātiń!, nāc mājās.,:). Izlielās publiskā vidē ar nepareizu skapi ,un tagad cer, ka kāds inspektors ar mundieri riskēs. ,bet,...varbūt viss ir pavisam savādāk.
..., 1mm biezs 1m-kvadrātā ferruma bleķgabals sver apm nepilnus 8kg. 1kg ferruma bleķgabala cena ir 0,8-1,2 €/kg. Pieńemot ,ka plinteskastei vajag ap (kaut vai) 3m-kvadrātā bleķi ,varam sarēķināt projekta matemātiku. Ietaupīts 3 m-kvadrātā x 1,5 mm iztrūkstošais biezums x 8kg/tilpumsvars/kvadrātmetrā x 1,2€/kg =43,2 € ,apaļojam uz 50€.,!. Normāls "navars". Lai ar amatnieciskiem pańēmieniem plintes kasti uzbūvētu čakli rosoties kādas divas darbdienas vajag ,pieńemsim 15 darba stundas. Un lai pats sevi nečakarētu ,alga ari sev jāreķina normāli par " haltūriņu " vismaz 20€/stundā. Tātad ir iespēja nopelnīt ! ,15st x20€/stundā =300€. Sledzenes var izmantot no plānā skapja,tās nerēķinam. 3mm,3m-kvadrātmetri ferrumbleķis plus krāsa sekojoši maksās ap -100€ ,bet ņemot vērā,ka 50 euro jau ir ietaupīti uz plānā bleķa rēķina -100€ +50€= -50€, tikai. .,
...un beigās viss būs lieliski! būs jauna pareiza biezuma plintes kaste. būs nopelnīts par jauno plintes kasti 300€-50€=250€ . Būs nopelnīts par plāno plintes kasti ari apm 300€ (darbs) - 50€ (materiāli) = 250€ . Kopā 250€+250€= 500 € ! ,super ! Un vēl plānā plintes kaste paliek pāri ,kopa lēto var uzšpaktelēt ,pielikt lēto slēdzeni un piekrāsot, un pa lēto ,ap 150€ pārdot cita plinšu inpektora apgaitā,. Nu re kopā jau lasās nopelnīts ap 650€ un ir jauna ,pareiza plinšu kaste,forši. Bet ja beigās tomēr prāts nav mierīgs , var piereğistrēt ari individuālo komersantu un tos 15% , vai cik tur bija ?, ari atmaksāt "atkatu" valdībai. ,:)
Jānis
Jānis
06.01.2019. 22:41
Partevis nosaukto summu esmu gatavs tev sametinat no ferum bleka :DDDD!Kam vajag drosi piesakaties tig,mig :D
Raimonds
Pēdējo reizi manīts 2025-02-12 15:16
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Medību trofejas: 1
07.01.2019. 12:56
Man neviens ar bidmeru nemerija biezumu blekis un blekis ja esi ,tads tutelka v tutelku,tad ok malaacis :)!

Un ja nedod Dievs atnāks tas burlaks un izzāģēs to tavu pāno skapi, tad tici man tas policis, kas ieradīsies noziegumu atklāt izmērīs un secinās, ka cienījamais ieroču īpašnieks paaugstinātas bīstamības rīku ir glabājis neatbilstoši prasībām.... un šim visam ir sekas.
Slēpts
07.01.2019. 14:33
Ja skatās, kā attīstījušies darbarīki, tai skaitā tie, kas strādā ar neatkarīgu enerģijas avotu (akumulatoru) -
tad manuprāt sieniņu mm lēnām zaudē savu jēgu.
Ja jau ir pieejami trimeri un motorzāģi darbināmi ar akumulatoru( un tiešam var pastrādāt), tad flekši tādi jau ir sen.
Bet viennozīmīgi- kamēr likums ir tāds kāds ir- neievērot to un par to informēt internetā- praktiski pielīdzināms pašnāvībai.
Jānis
Jānis
07.01.2019. 16:31
Ivar,cepums beidzot pratigs koments!RAimonda,ja kautkas tads notiks un man izzages un neatbilst biezums,a man ieprieks inspektors pienema un ko tgd ,uz ko vainu velsim uz inspektoru vai zagli?Jebkuru jusu bleku kaku kasti izzaget neprasa daudz laika,ja nu sienas nav 10-20mm!