vainu vels uz inspektoru UN uz tevi - divi korupcionāri :D
ja nepatīk esošie noteikumi, tad ņem un maini.
Slēpts
07.01.2019. 16:39
nu un protams uz zaglēnu
Slēpts
07.01.2019. 19:13
...,ja kautkas tads notiks un man izzages un neatbilst biezums,a man ieprieks inspektors pienema un ko tgd ,uz ko vainu velsim uz inspektoru vai zagli?
Ja inspektors ''ir pieņēmis'' seifu, vai tad viņš to apzīmogo vai izdara kaut ko tādu, ka var atpazīt konkrēto seifu? Vai tomēr pastāv iespēja, ka tu seifu pēc pārbaudes vari nomainīt? Kā tu domā, kuram būs taisnība?
nez jus pasaka dzivo , jeb muļki ieslerdz>>?? inspektors atnak un ar naziti krqasu nokasa, ja nav 2,5 .. maisa un minimalais 30.. runasi preti bus vairak.. visi kluse.. visi priecigi,, Vārnas kungs teiks likums jazin... 80 gadu VIĻA VEIKALA UN MEZNIECIBAS seifi ir 2,3 kartibai jabut,,likumi jāzin ,, valdibai d irsa jalaiza,, unb sodins jamaksa
Slēpts
07.01.2019. 21:43
Principā vajadzētu aizliegt rakstīt komentārus pilnmēnesī un pēc deviņiem vakarā, kad te laikam liela daļa sāk kodēt. Bet nu, cik izskatās, citi jau neatlaiž nemaz.
ja nepatīk esošie noteikumi, tad ņem un maini.
Ja inspektors ''ir pieņēmis'' seifu, vai tad viņš to apzīmogo vai izdara kaut ko tādu, ka var atpazīt konkrēto seifu? Vai tomēr pastāv iespēja, ka tu seifu pēc pārbaudes vari nomainīt? Kā tu domā, kuram būs taisnība?
Es tikai nesaprotu, jo Jūs gribat piedirst un kāpēc tas vajadzīgs?