Un lai visu secīgi pēc kārtas izstāsta . Šito publiku esmu redzējis . Bieži Ir tā , ka pastāvīgi brauc piedzēries , bet ,kad iekrīt nagos policijai , tad saka , ka šie ir uzēdušies un viņu neieredz . Es neaizstāvu nevienu pusi , bet visam pamatā ir jābūt saprotami izklāstītiem faktiem . Nevar tā būt , ka uz dullo, bez juridiska pamatojuma saraksta protokolu.
Par ko cepiens? Uzzvaniet savam inspektoram uz Ieroču atļaujas sistēmu un viss OK! ES ar palasīju forumu un pie reizes esot policijā uzjautāju. Var glabāt vienā seifā gan bisi gan karabīni tikai munīcijai jābūt atsevišķā nodalījumā...
Šoreiz nav runa par cepienu , likumus arī mēs zinām .Interesanti ir papētīt , kā cilvēki palaiž baumas un vēl interesantāk būtu zināt , kā izgrozīsies no situācijas .
Drīzāk čuguna lējējs :) . Starp citu , ja runājam par visiem šiem likumiem , visam izsekot tā ir , kā ir .Sodi un sankcijas pat par nejaušiem pārkāpumiem ir ļoti bargi . 1) Varbūt varētu ierosināt , lai ( līdzīgi kā ar auto apdrošināšanu ) uz epastu atsūta brīdinājumu par ieroča atļaujas vai medicīnas atļaujas , kā nu kuram , derīguma termiņa beigām . 2) Epastā varētu informēt par izmaiņām ieroču aprites likumā , par jaunu lēmumu pieņemšanu - nu kaut kā tā . Šajā tehnoloģiju laikmetā tas nemaz nav grūti .Drošības iestādēm būtu labāks kontakts ar cilvēkiem , ieroču lietotāji būtu vairāk pasargāti no nepatīkamām situācijām . Vārdu sakot visiem būtu labāk .
2) Epastā varētu informēt par izmaiņām ieroču aprites likumā , par jaunu lēmumu pieņemšanu - nu kaut kā tā . Šajā tehnoloģiju laikmetā tas nemaz nav grūti .Drošības iestādēm būtu labāks kontakts ar cilvēkiem , ieroču lietotāji būtu vairāk pasargāti no nepatīkamām situācijām . Vārdu sakot visiem būtu labāk .
...................................................
Bet kā tad Valsts budžetu papildinās?
Kā tā? Nesaprotu vai grib izlīst no saviem stāstiem, vai jau ir appists.
...................................................
Bet kā tad Valsts budžetu papildinās?