Šodien vārdadienu svin Otīlija, Iveta, rītdien - Veldze, Lūcija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - nerūsējošā tērauda stobrs

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 6 lietotāji. Komentāru skaits 9. Pēdējais viedoklis 31.08.2018. 06:16

Slēpts
30.08.2018. 14:44
sveiks visiem! Perspekīvā noskatījies esmu sev Brauningu ar nerūsējošo stobru! Bet kad sāku konsultēties, mani sāka lamāt ka ņerža nekam neder, mēnesnīca spīdot, u.t.t!
Tad nu jautājums  - Kādam ir pieredze ar ner.tērauda stobriem?
Jānis Plotnieks
Jānis Plotnieks
Pēdējo reizi manīts 2020-07-30 16:04
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Stratosfera
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
30.08.2018. 15:12
Pamata nerzas stobrs ir nokrasots ar matetu sudrabotu krasu vai grunti,kas neatspid,bet tapatas var labi saskatit ir ari puleti stobri nerzas tie gan labi saskatami,bet toties rusa tevi neaiztiks :)!Nem tik ciet ar nerusoso stobru!
Slēpts
30.08.2018. 15:45
netraucē dzīvniekiem tas ņeržas stobrs, Jūs tak nevicina viņu kā karogu, lai dzīvnieks vispār ievērotu.
Edijs Majors
Edijs Majors
Pēdējo reizi manīts 2022-01-02 05:28
Medību trofejas: 1
30.08.2018. 17:18
Ja arguments ir "spīd & traucē dzīvniekiem", tad dzīvē tā tiešām nav, var droši ņemt. Praktiskam medniekam (labas) plastikas korpuss + nerūsējošais tērauds = viena no labākajām izvēlēm. Tas nenozīmē ieroci, kas nekad nebūs jākopj, bet mazāk raižu pavisam noteikti.
Slēpts
30.08.2018. 18:15
Nu man jau arī šķiet, ne ko tas dzīvieks neredz īpaši vairāk! Es stāvu dz.med. oranža cepure , zila jaka, dzeltena veste un tāpat lops skrien virsū kamēr nepakusties, tukmēr neredz. Pareizi Vārnas kungs saka, ka nav lieki jātirunās! Dzīvnieks tak krāsas neatšķir!
Jānis Plotnieks
Jānis Plotnieks
30.08.2018. 18:47
Nu par to vesti mulkibas redz parnadzis pats parto parliecinajos,skreja uz manu pusi alnis staveju nekustigi pie koka apstajas un skatas, kas tas par jantarpinu veste stav un vel ka pakustejos beigas, aizskreja ka traks!Bet nu sis gadijums nav iemesls tam, lai nenemtu nerzas stobru,vieglak un atrak tiras salidzinot ar oglekla terauda stobriem ,nodilumizturigaks,nav jatira obligati pec medibam un jaello!
Pēteris Siksna
Pēdējo reizi manīts 2024-12-09 14:38
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
30.08.2018. 20:27
Galu galā var arī nokrāsot , vai kamuflāžas lentu uzlīmēt . Vienīgais mīnuss - mazliet smagāks par parasto .
Slēpts
30.08.2018. 21:35
Jāni, vai veste bija ar atstarojošām lentām? Es medībās lietoju sarkanu realtree jaku, zvēri nāk virsū labi.
Jānis Plotnieks
Jānis Plotnieks
31.08.2018. 06:16
Vot neatceros laikam nebij lentu,saku valkat sarkanigu cepuri tad bij ok!