Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
15.02.2020. 19:12
Balanss loti jutas,jo garaks stobrs un smagaks glusaks,jo lielaks vajadzigs atsvars,pat ar mini hauskenu jutas,ar nerzas butu zopa!Tapec $avejam jaizvelas kompromiss starp masu,kompaktums,pielietojums gaide klusaku,dzin med kompaktaku vieglaku,kas atkal prasa kliku optiku sim visam,isti tada viela pardomam!:)
Nerūsošais klusinātājs jau nu gan stipri izmainīs ieroča balansu. Pat uz gaides medībām tādu smagu dzelzi stobra galā paciest nav viegli. Esmu pārgājis uz pašiem kompaktākajiem kārtīga aviācijas alumīnija klusinātājiem un jau pulkos gadus pat nav bijusi vajadzība neko tīrīt. Jāņem vērā, ka pēc izjaukšanas un salikšanas no jauna, var izmainīties trāpījuma vieta, atkarībā no konstrukcijas īpatnībām. Labāk garāku stobru, vieglāku un mazāku klusinātāju, lai mazāk traucē. Vācu Roedale Precizion ražoja labus klusinātājus, arī superkompaktos.
tīrīt pēc katras reizes,ja jau viņs tik viegli jauktos vaļā, vienam zinu ka tāds pats izpūtējs, viņš prasīja kā es atskrūvēju,kad šitā man notika tad ar skrūvspēlēm un roratslēgu :D :D :D
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
15.02.2020. 13:59
Alumijis stipri oksidejas no karstuma un skabas vides paod glusaku var just tadu ka amonjaka smagu!vajadzetu tirit pec katras reizes un konservet ja nelieto to!Nerzu var ilgi netirit
Kad pirku, tad pārdevējs teica ka dažas štukas šāvienu izturēs.
Nezinu kas manam alumīnija izpūtējam notikai bet tās dažās štukas nemaz nesasniedza jau ap 200-300 šāvieniem izģērbās Artemīdas izpūtējs, sanāks braukt uz to galu veikalā paprasīšu kapēc, vienreiz nevarēju aizslēgu aiztaisīt, domāju kas par vainu, noņemu izpūtēju lai skatītos caur stobru, alumīnija pulveris izbira, tad caur stibru pastījos un sapratu ka šodien nešaušu, braucu mājās tīrit stobru un izputējam pirmie posmi sabira,tāda sajūta ka karstumu nav turējusi,tagad kad citi prasa kā Artemīdas izpūtējs, es parādu savu jo auto mētājas, pats tagad nopirku mazo hausken.
Slēpts
15.02.2020. 12:06
Manuprāt, garie karabīnes stobri, vienkāršajam ierindas medniekam, nav vajadzīgi. Ar drusku virs 50.cm īsu un tievo stobru, līdz 300.m. var medīt uz nebēdu. Nokomplektējot šādu karabīni, ar daļēji uzmaucamo,vieglo alumīnija klusinātāju, sanāk parocīgāks un vieglāks ''medību rīks'', nekā ''plika'' karabīne ar garo stobru bez klusinātāja.
Slēpts
15.02.2020. 11:46
Nahren tos smagos nerūsošā tērauda bunduļus stobra galā vajag? Nopērk vieglo Hauskenu vai ko tamlīdzīgu un mauc. Kad pirku, tad pārdevējs teica ka dažas štukas šāvienu izturēs. Vai ierindas medniekam nepietiek?(par biežiem šautuves apmeklētājiem nerunāju) Nopirku un nenožēloju. Pagaidām savu uzdevumu pilda perfekti.
Nezinu kas manam alumīnija izpūtējam notikai bet tās dažās štukas nemaz nesasniedza jau ap 200-300 šāvieniem izģērbās Artemīdas izpūtējs, sanāks braukt uz to galu veikalā paprasīšu kapēc, vienreiz nevarēju aizslēgu aiztaisīt, domāju kas par vainu, noņemu izpūtēju lai skatītos caur stobru, alumīnija pulveris izbira, tad caur stibru pastījos un sapratu ka šodien nešaušu, braucu mājās tīrit stobru un izputējam pirmie posmi sabira,tāda sajūta ka karstumu nav turējusi,tagad kad citi prasa kā Artemīdas izpūtējs, es parādu savu jo auto mētājas, pats tagad nopirku mazo hausken.