Aprīkojums: TIKKA T3 308.;TOZ-16 22LR; Browning BAR Zenith 30-06.+ Zeiss Victory V8 2,8-20x56, Иж-56-3 22/28 + Burris Eliminator III 3-12x44. Mitsubishi L200
Suņi: LV dzinējs,suns
Medību trofejas: 6
09.11.2018. 13:02
Salīdzinot ar Zenith, man patīk, ka Maralam var uzskrūvēt arī klusinātāju un viņam ir foršais 308.kal. Nepatīk tas skaļais 30-06, kur 15km attālumā esošie pilsētnieki var sadzirdēt šāvienu un pašam ausis džinkst pēc šāviena 30min.
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
08.11.2018. 22:11
Bet tresajam abas divas labas :)!pastieties ka francis albrehts vale cukas ar klokejamo jus ar savu baru lidzi netiksiet lieta nav plintovka ,bet gan operatora :)!
Šā gada Minhauzenā ar kur dupletā bija jāšauj pa skrejošo alni 1 2 3 vieta bija Blaser īpašnieki un pusautomātisti - arī to starpā top šāvēji palika aizmugurē, jo ir arī tāda lieta, kā ieroča balanss, preciitāte un arī mēlītes nospiediens un belgžņa gājiens, kas browningam nav tas pateicīgākais.
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
08.11.2018. 09:57
...neviens kloķis, nekad nešaus ātrāk par pusautomātu - tas ir tas, ko es jau sākumā mēģināju pateikt (starp rindām) un tur arī visa sāls. Par izmisuma šāvieniem gan nepiekrītu līdzīgi kā Andris - es medīju ar BAR jau vairāk kā 10 gadus un ir daudzas reizes (īpaši šaujot uz lauka lielākos attālumos), kad esmu trāpījis ar 2 vai 3 šāvienu. Otrs variants - ja nāk vienlaikus vairāki dzīvnieki - piemēram cūku bars, tad nu BAR iekabinās Maralam vienos vārtos.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
08.11.2018. 08:37
Ja nevar trāpīt ar pirmo šāvienu , pārējie jau ir izmisuma šāvieni 2,3,5 vienalga
Līdz galam nepiekritīšu. Protams visbiežāk tā tas ir, BET ja ar prātu pieiet procesam un ir iespēja optiski seskatīt kļūdu )uzsista zeme), tad ir iespējams veiksmīgi veikt korekciju.
Tēmētā šaušanas ātrumā pilnīgi līdzvērtīgs jebkuram pusautomātam. :):):)To nu gan nevajadzēja teikt.Rīks jau nav slikts ,taču neviens kloķis, nekad nešaus ātrāk par pusautomātu, jo lieku kustību skaits aizņem zināmu laiku .Respektīvi ,kamēr tu pārlādē, es tēmēju, kamērtu tēmē ,es šauju.
P.S. Ja nevar trāpīt ar pirmo šāvienu , pārējie jau ir izmisuma šāvieni 2,3,5 vienalga. Taču tas nenozīmē ,ka pusautomāts vai taisna darbības aizslēga ierocis būtu slikts.
P.S. Ja nevar trāpīt ar pirmo šāvienu , pārējie jau ir izmisuma šāvieni 2,3,5 vienalga. Taču tas nenozīmē ,ka pusautomāts vai taisna darbības aizslēga ierocis būtu slikts.