Lietoju maral 2tro gadu precizitāte neapmierina,šauju ar hornady sst 150 gre,esmu meģinājis citas patronas-nekas labāks nesanāca(ar klusinātāju).Tagad ir pieejami arī ar normālu nospiedienu,bet man ir 2016gada modelis tam mēlīte ar pievilcienu kādi 2mm-nepatīk.
bāru tak arī ir iespējams raustīt tieši tāpat? es pat nebrīnos, ka tur nekā diži savādāka nav, minimālas izmaiņas(garāks kloķis un noņemts gāzu pārlādes mehānisms) un jauns produkts, mārketinga spiediens un aiziet pa lielu ciparu :D :D
Nopirku MARAL pēc pirmās tikšanās reizes - paturēšanas rokās veikalā un piemešanas pāris reizes pie pleca! Ergonomisks, ērts, perfekti ātri pārlādējams ierocis!Lieliski krīt pie pleca, precīzs un ļoti simpātisks ierocis. Balanss starp gaides un dzinēj medībām. Labākais pirkums medību vajadzībām kāds bijis, un diez vai pienāks brīdis kad kāds pirkums šo pārspēs! Tēmētā šaušanas ātrumā pilnīgi līdzvērtīgs jebkuram pusautomātam.
Pilnīgi nepiekrītu nevienam Ivo komentāram. Gluži kā ar smukāko dāmu ciemā - atļauties nevar, tad uzreiz slikta!
P.S uz Maral neattiecas 3 patronu ierobežojums!v
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
02.11.2018. 18:55
Ņem BAR - lētāks un daudz ērtāks lietošanā. Maral ir tas pats BAR ar apgraizītu funkcionalitāti un uzskrūvētu cenu. Biju veikalā, pacilāju - tā jau smuks, bet savu BAR pret viņu nemainītu nekad.
Slēpts
31.10.2018. 11:40
Briestu paņemt ieročos Maral. varbut kads var padalities ar pieredzi kam ir.
Pilnīgi nepiekrītu nevienam Ivo komentāram. Gluži kā ar smukāko dāmu ciemā - atļauties nevar, tad uzreiz slikta!
P.S uz Maral neattiecas 3 patronu ierobežojums!v