RFM (Read the F@#%ing Manual): http://www.pulsar-nv.com/uploa... Iepriekš pievienotas tālvadības pults atslēgšana - 150.lpp. (ja lasa krieviski) Automātiskā termosensora kalibrēšanās (lai izlīdzinātu fona temperatūras atšķirības) - 143.lpp, var pārlikt uz rokas režīmu
Aprīkojums: TIKKA T3 308.;TOZ-16 22LR; Browning BAR Zenith 30-06.+ Zeiss Victory V8 2,8-20x56, Иж-56-3 22/28 + Burris Eliminator III 3-12x44. Mitsubishi L200
Suņi: LV dzinējs,suns
Medību trofejas: 6
11.11.2018. 17:41
Neslēdz to automātisko kalibrēšanu laukā. Redzēsi, būs tikai lielāks čakars. Tās sekundes ir atskeite, ka būs kalibrācija, tev ir laiks uy to sagatavoties, aci atpūtināt. Un iemācīsies mērķtiecīgāk izmantot ierīci...
Man tāds aparāts jau 1 gadu.bet man liekas vairs nav tā kvalitāte ekrana kas bija. Uz mīnusiem ekrāna parādās pleķi. Pa tādu naudu ko samaksāju esmu vīlies mazliet.
Mnu esot 3gadu garantija,vaitad apmainīt nevar.Mnu tas attālumu mērītājs gan šauj greizi var pat viņu neizmantot.Bet esot jau apex kam ir tāluma mērītājs.
Iepriekš pievienotas tālvadības pults atslēgšana - 150.lpp. (ja lasa krieviski)
Automātiskā termosensora kalibrēšanās (lai izlīdzinātu fona temperatūras atšķirības) - 143.lpp, var pārlikt uz rokas režīmu