Pulēt var ar rokas turbīnu, misiņa lodīti un abrazīvu zobupastu, paies paris stundas ,bet rezultats bus ieverojami labaks ka rūpnīcas. Lodites izmērs nedīkst mainīt kroņa leņķi,tikai minimāli nopulēt nelīdzenumus pie stobra izejas.
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
14.12.2018. 11:50
Ja kadam tuva rumbulas dusa tad var ari tur:D
Slēpts
14.12.2018. 15:18
Jo dziļāk mežā jo vairāk malkas. Tas m18 ir jāņem neskatoties uz riešanu. Tagad praktiski visās bodēs jau taustāms. Tikko Artemidā ar parādījās, patīk mausera Eiropā noteiktie cenas griesti nevairāk kā 895€. Tas ir labs solis lai lieki nesadardzinātu un neveidotos nevajadzīgs priekštats par produktu.
Slēpts
14.12.2018. 20:34
Jo dziļāk mežā jo vairāk malkas. Tas m18 ir jāņem neskatoties uz riešanu. Tagad praktiski visās bodēs jau taustāms. Tikko Artemidā ar parādījās, patīk mausera Eiropā noteiktie cenas griesti nevairāk kā 895€. Tas ir labs solis lai lieki nesadardzinātu un neveidotos nevajadzīgs priekštats par produktu.
Patīk
ES jau tagad svārstos starp cz 557 un m18. bija x-bolts plānā, bet kad aptaustīju tad sapratu, ka nav mans.
Patīk
ES jau tagad svārstos starp cz 557 un m18. bija x-bolts plānā, bet kad aptaustīju tad sapratu, ka nav mans.