Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
14.12.2018. 21:17
Man ar bij doma nemt x boltu,kad dzivaja apstiju nu pizdc ekonomets uz visam dalam visur plastmasa dzelzis plans klokitis ka serkoks bet glauns nosaukums braunings,labak sauju ar savagi kur nav plastmasas un normals dzelzis!
Slēpts
14.12.2018. 22:59
Mans CZ atkal un atkal pierāda, ka izvēle budžeta klases vītnei ,nepārsniedzot ''štuku'', ir viens no optimālākajiem variantiem.. Pārbaudītas vērtības! ;) Jā gan,drusku smagāka. kā jaunie modeļi. toties viss no kārtīga metāla, atbilstošā biezumā, un skaistā kokā. Katrā ziņā, plinte ir spējīga šaut daudz tālāk un precīzāk, bet es te ar saviem'' taisniem rokiem'' tālāk par 150 nebliežu, aizbildinoties, lai jau zvēriņam arī kāda iespēja... ;)) ;D;D;D
...,M18 ir laba plinte medibām attiecigajā budžetā., bet, Howai tas noteikti ir apvainojums.,:),-pielīdzināt kaut kādam medību budžetniekam vienigi ar skaļu nosaukumu. Howai ir varmint stobri,stainlesi,magnumi, lērums ar laides materiāliem un veidiem , ļoti pamatīga aizslēga grupa. Uz howas bāzes ir ari tālšauşanas plintes.
Lasu un smejos, cilvēkiem ar fantāziju ir ok!
Vispirms lai kaut ko "gudru" uzrakstītu, palasiet literatūru un painteresējieties interneta ārēs, kur kas un ko ražo!!!
Ja cilvēkam ir naudiņas tik cik ir, tad tas nenozīmē, ka viss kas ir dārgāks ir sūds. :)
Un ja esi pats iegrābies, tad vienalga preci slavēsi, jo labāku jau atļauties nebija rocība, nu vismaz līdz tam brīdim kamēr tiksi vaļā!!!
Par Eiropas ieročiem vienmēr nāksies pārmaksāt, jo ražotnes mazas un attiecību "lēts un labs" uzražot nemaz nevar.
Salīdzināt M18 ar X-Bolt un vēl uzrakstīt ka tas ir sūds! Nebūs neviena argumenta par labu M18, ja vienīgi cena 100 Euro lētāk, bet M18 nav stobra vītnes un to uzgriežot ierocis jau zaudē rūpnīcas garantiju!!! Drošinātājs, kur vēl ērtāks kā X-bolt uz laides kakliņā, iespēja pagarināt laidi ar oriģinālām starplikām un visas laides pārklājums ar gumijotu pretslīdes materiālu.
Pat A-bolt3 ir stobra vītne, klasiskais drošinātājs, metāla aptvere un maksā 749 Euro, M18 dārgāks par veseliem 150 Euro!!!
Kādam vajag vēl pieejamāku plinti, Winchester XPR 649 Euro, M18 dārgāks par veseliem 250 Euro un atkal Winchester stobram ir vītne!!! Starp citu, Winchester ieročiem stobrus ražo firma Bergara, kas slavena ar modernāko stobru ražotni Eiropā. Stobriem precizitāte ir fantastiska, ņemot vērā ieroča cenu.
Ir jāsaprot, ka Herstal grupai piederošie brendi Browning, Winchester, Miroku u.c. ir lielākais nozares monstrs un kvalitātes/cenas attiecību neviens no konkurentiem nekad nevarēs pārspēt.
Slēpts
15.12.2018. 14:49
Bitāna kungs! Šitā izrunājoties "Hūberts" var daudz pircēju zaudēt ! :D
Xbolta drošinātājs ir viens no iemesliem kāpēc es viņū gribu. bet paņemot rokās vīlos plastmasas laides virsmā! Kā ? Kā var tik nopietns ražotājs uztaisīt tik slidenu laidi un pastobri, !? m18 un cz viņa ir daudz piemērotāka, un m18 jau stokā ir ar stobra vītni.
Par dzelšu biezumu vai plānumu nezinu! tā paša xbolta aizslēga gājiens ir fantastisks, un tas ka viņa aizslēga kloķis ir tievs tas pie kājas! Ar roku tāpat nesalauzīs!
Man līdz buku sezonai jau jāiegādājas karabīne! Tākā lūdzu visus! Turpiniet !! Man vajag dzudz un dikti par un pret argumentus!! ! :D
Aprīkojums: 12 kal;16 kal:20 kal;30-06;223;8x57JRS,7x57R,22 LR
Suņi: taksis (divāna) Bonika
Medību trofejas: 1
15.12.2018. 15:34
Man ir ap štuku pirkta mauzera paveida plinte 3006.kalibrā, saucās CZ 550 exklusive ebony edition. Ne kas tur nav no plastmasas,integrētā metāla munīcijas aptvere, dizainiski skaists(manuprāt) ierocis. Aizslēgs arī strādā bez ķeršanās .. Esu visu izpētijis, salīdzinājis ar citiem budžetniekiem un secinājis ka pirkums, par to naudiņu, ir bijis ļoti veiksmīgs. Lai tur kaut ko salauztu, tad jābrauc pāri ar traktoru.
ČZ 550 nepieder pie budžeta klases ieročiem klasiskā nozīmē.Pie ''budžeta ieročiem'' pieder citas plintes no serijas-Izšaut var,trapīt var.Ko vēl tu gribi par tādu naudu ?''-Un šī atbilde jau attaisno,ka uz plastmasas laides var spēlēt bungas,ka aluminija detaļas vas saskrapēt ar nagiem un par baigu ''fišku'' tev bāzīs acīs vītni uz stobra gala.
ČZ,vismaz tādi modeļi,ka 550,527 vai 452 ir ieroči par godīgu cenu.
Ko zinātāji saka par Tikkām . Labākas par apspriestajiem modeļiem , vai kā ? Varbūt Gatis varētu kādu salīdzinājumu izmes . Mauzeru tēma tāpat kaut kur pazudusi .
Slēpts
15.12.2018. 16:37
par tikkām nav ko spriest, sumer ierocis! :)
Tikai es nepirkšu tiku, jo neesmu nevienu tikku turējis rokā kura man kristu plecā un būtu ērta.
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
15.12.2018. 18:10
Panem tikku sporter bus erta,bet atkal ceniks!VAi skaties kuriem budzetniekiem nak boyds tipa laides vai perc grs bet atkal ceniks,ja gribi budzetnieku letu pasties winchester xpr ar koka laidi,likas kvalitativak nostradats par ax-boltu!
Vispirms lai kaut ko "gudru" uzrakstītu, palasiet literatūru un painteresējieties interneta ārēs, kur kas un ko ražo!!!
Ja cilvēkam ir naudiņas tik cik ir, tad tas nenozīmē, ka viss kas ir dārgāks ir sūds. :)
Un ja esi pats iegrābies, tad vienalga preci slavēsi, jo labāku jau atļauties nebija rocība, nu vismaz līdz tam brīdim kamēr tiksi vaļā!!!
Par Eiropas ieročiem vienmēr nāksies pārmaksāt, jo ražotnes mazas un attiecību "lēts un labs" uzražot nemaz nevar.
Salīdzināt M18 ar X-Bolt un vēl uzrakstīt ka tas ir sūds! Nebūs neviena argumenta par labu M18, ja vienīgi cena 100 Euro lētāk, bet M18 nav stobra vītnes un to uzgriežot ierocis jau zaudē rūpnīcas garantiju!!! Drošinātājs, kur vēl ērtāks kā X-bolt uz laides kakliņā, iespēja pagarināt laidi ar oriģinālām starplikām un visas laides pārklājums ar gumijotu pretslīdes materiālu.
Pat A-bolt3 ir stobra vītne, klasiskais drošinātājs, metāla aptvere un maksā 749 Euro, M18 dārgāks par veseliem 150 Euro!!!
Kādam vajag vēl pieejamāku plinti, Winchester XPR 649 Euro, M18 dārgāks par veseliem 250 Euro un atkal Winchester stobram ir vītne!!! Starp citu, Winchester ieročiem stobrus ražo firma Bergara, kas slavena ar modernāko stobru ražotni Eiropā. Stobriem precizitāte ir fantastiska, ņemot vērā ieroča cenu.
Ir jāsaprot, ka Herstal grupai piederošie brendi Browning, Winchester, Miroku u.c. ir lielākais nozares monstrs un kvalitātes/cenas attiecību neviens no konkurentiem nekad nevarēs pārspēt.
Xbolta drošinātājs ir viens no iemesliem kāpēc es viņū gribu. bet paņemot rokās vīlos plastmasas laides virsmā! Kā ? Kā var tik nopietns ražotājs uztaisīt tik slidenu laidi un pastobri, !? m18 un cz viņa ir daudz piemērotāka, un m18 jau stokā ir ar stobra vītni.
Par dzelšu biezumu vai plānumu nezinu! tā paša xbolta aizslēga gājiens ir fantastisks, un tas ka viņa aizslēga kloķis ir tievs tas pie kājas! Ar roku tāpat nesalauzīs!
Man līdz buku sezonai jau jāiegādājas karabīne! Tākā lūdzu visus! Turpiniet !! Man vajag dzudz un dikti par un pret argumentus!! ! :D
ČZ 550 nepieder pie budžeta klases ieročiem klasiskā nozīmē.Pie ''budžeta ieročiem'' pieder citas plintes no serijas-Izšaut var,trapīt var.Ko vēl tu gribi par tādu naudu ?''-Un šī atbilde jau attaisno,ka uz plastmasas laides var spēlēt bungas,ka aluminija detaļas vas saskrapēt ar nagiem un par baigu ''fišku'' tev bāzīs acīs vītni uz stobra gala.
ČZ,vismaz tādi modeļi,ka 550,527 vai 452 ir ieroči par godīgu cenu.
Tikai es nepirkšu tiku, jo neesmu nevienu tikku turējis rokā kura man kristu plecā un būtu ērta.