1200€ ir pats maksimums ko maksāšu par karabīni! Nenoliedzu merkeļu, blāzeru utt kvalitāti, ērtību un visu pārējo, bet es baigais praktiķis esmu. Man nav vajadzīgs lieks šiks un vārds. Bet lieki naudu mar hlamu arī negribu atdot. Nu un skops arī : D
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
15.12.2018. 19:50
Man vispār ir pie gata ņemts A-Bolts, nemaz nesūdzos, sauers 202 pat vairāk pēc kalhozņiu darba izskatās, pa 3 gadi ap 15 aļņu nogāzts, hz nedomāju ka viņam ir atšķirība precizitātē no howas vai bolta.
Man domāt , ka uz aļņiem 100-200 m. nav nozīmes kāda karabīne , kaut Ko-44 , galvenais lai atbilst dž. Interesantais un vītnes vērtību noteicošais sākas tad, kad gribi kūmiņu uz 300 m . nocelt . Tad gan no svara visi sīkumi .
Elnais- 1200 pa īsu. Stroķis, klusinātājs, viver sliede, optika, nakts optika, piešaušanai vismaz 5 patronas no katras šlakas, kur nu vēl stroķa apmazgāšana. :DD
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
15.12.2018. 23:20
Tas ka alnis ir liels ka kinas muris nenozime ka stobram nav nozimes un precizitatei ar!Lai sautu alni 200m stobram jabut precizam savadak alni neredzet ka savas ausis!
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
16.12.2018. 10:17
Nu lapsu neies šaut ar .308 un uz augšu, un cik ta mums latvijā lieli tie plašumi, tāpat dzinējos stipri tālāk par 200m nešaus, 90% līdz 100m . ABolts man kkur ap 1MOA iet, nekādas īpaši lodes neesmu meklējis domāju mūsu apstākļiem cik gribi
Tikai es nepirkšu tiku, jo neesmu nevienu tikku turējis rokā kura man kristu plecā un būtu ērta.
Saprotu, ka plecā krīt pilnībā nokomplektēts ierocis? Pliku pušku nav jēgas plecot, optika ieviesīs būtiskas izmaiņas ;)