Obkatka ir vajadzīga papīra caurumotājiem. Medībām tie 1-2.cm ,kaut vai -3.cm. šurp vai turp, ne ko neizsaka. Roka medību uztraukumā daudz vairāk staigā. Vismaz es savai CZ nekādu obkatku netaisiju un ar medībās šauto ložu precizitāti esu ļoti apmierināts.
Kaadreiz neticeeju "obkatkai" bet ar laiku, un lai cik tas neticami, man jaapiekriit, peec apmeeram 200 shaavieniem tomeer ierocis straadaa savaadaak- labaak.
Slēpts
18.12.2018. 07:08
Kā tas ir savādāk un labāk? Medību plintei nah, iztiri kartigi pēc medībām un pati pēc laika obkatīsies :D
Man ir CZ 550 un esmu apmierināts gan ar precizitāti, gan to kā plecā krīt utt!
Ja pats neuztaisu brīnumus un dīvainus eksperimentus ar munīciju - viss ir stīgā!
Girt- man ielādējot patronu- sēžot uz gaidi, pēc 2-3 st. to ārā dabūt bija grūti, laikam čaulīte vai lode sprūda, pēc 200-250 šāvieniem viss iet kā pa sviestu. Arī precizitāti nācās biškuci pieregulēt.
Slēpts
18.12.2018. 09:40
plinti pēc iegādes vajag iztīrīt un ja patronas sprūst patrontelpā tad nest atpakaļ pārdevējam. šķību patrontelpu vai šķības patronas obkatka neizlabo. tā obkatka ir domāta stobra kanāla izlīdzināšanai, tas ir izšauj iztīra,izšauj iztīra un tā kamēr liekas, ka ir labi obkatījies :D tīri medību plintei nevajadzīgs pasākums sēdēt dienu šautuvē un tīrīt ieroci, pati obkatīsies laika gaitā kārtīgi iztīrot pēc katrām medībām, kad veikts šāviens.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
18.12.2018. 10:17
A-Bolt 1500€ nokomplektēt? nifigova man labi ka 750€ sanāva
Slēpts
18.12.2018. 10:40
A-Bolt 1500€ nokomplektēt? nifigova man labi ka 750€ sanāva
vispār A bolts pats 750 maksā. Neko nejauc?
Slēpts
18.12.2018. 10:50
Jāni bija domāts uz jauna A-bolta salikt to pašu jaunu, kas tai Tikka-i ss-a sludinājumā par 1500.eur. Jauns A-bolts jau pats par sevi maksā apmēram to summu, ko nosauci + auna Zeiss optika+ sliede+ kronšteini+ kluseklis+ piešaušana. Ŗēķini nu..!!?? Manai CZ tā summa saskrēja tik ar dienas(ne jau Zeiss) optikas uzstādīšanu...
Ja pats neuztaisu brīnumus un dīvainus eksperimentus ar munīciju - viss ir stīgā!
vispār A bolts pats 750 maksā. Neko nejauc?