Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
03.12.2018. 19:37
A kadam ir nopietnaka kalibra piemeram kautvai 223,308?
Teorētiski jau gandrīz jebkuru var pārtaisīt par bullpup - jauna laide, trigera pagarināšanas mehānisms (vai kā viņu tur pareizi) un optikas sliede.
Slēpts
04.12.2018. 11:42
Harijs Sūrais
Vakardien, 17:28
Izskatās jauks, ko tāds šeit maksā, kā stobru tīra???
Kā tīra stobru pusautomātam?
Vai ir kāda atšķirība?
Vienreiz esmu izjaucis pa sastāvdaļām, vairāk tā īsti negribas:)
Cena jau nav galvenais..
patika plintes kompaktums, kad arī trepē vari nolikt blakus un ja jenots atnāk mieloties, bez liela trokšņa to nomedīt.
Slēpts
04.12.2018. 22:30
Jā, es arī šad tad paņemu līdz uz trepi mazo kalibru. Daži nelimitētie ir klusi krituši, bet klapata tomēr diezgan liela. Divas plintes katra savā plecā, binoklis kaklā, vēl termoss ar tēju, lukturis u.t.t. Ja vēl ieliek virsskaņas puļu, tad gan tur ne kāda jēga nav ...
Slēpts
05.12.2018. 01:48
Iepatikās šī aparāta īsums, varbūt kāds jau ir standarta kloķējamo 22LR ir pārtaisījis ar īsu laidni??? Cik noprotu stobra garums ir standarta.
Slēpts
05.12.2018. 06:46
Esmu redzējis krievu sporta maseni, ar jaunu laidi. Smuki.
Vienīgā bēda, tikai viens šāviens, jo pārkloķēt , nenoņemot no pleca - neiespējami.
Slēpts
05.12.2018. 11:57
Vai ir kāda atšķirība?
Jautājums jau nebija nemaz tik jocīgs. Ja konstrukcija atļauj, tad tīra no "pareizā" gala - no patrontelpas..
Teorētiski jau gandrīz jebkuru var pārtaisīt par bullpup - jauna laide, trigera pagarināšanas mehānisms (vai kā viņu tur pareizi) un optikas sliede.
Harijs Sūrais
Vakardien, 17:28
Izskatās jauks, ko tāds šeit maksā, kā stobru tīra???
Vai ir kāda atšķirība?
Vienreiz esmu izjaucis pa sastāvdaļām, vairāk tā īsti negribas:)
Cena jau nav galvenais..
patika plintes kompaktums, kad arī trepē vari nolikt blakus un ja jenots atnāk mieloties, bez liela trokšņa to nomedīt.
Vienīgā bēda, tikai viens šāviens, jo pārkloķēt , nenoņemot no pleca - neiespējami.
Vai ir kāda atšķirība?
Jautājums jau nebija nemaz tik jocīgs. Ja konstrukcija atļauj, tad tīra no "pareizā" gala - no patrontelpas..