Vispār pofig kādam ierocim domāta plastmasas laidne, to saiti ieliku lai būtu priekštats kāda tipa laidni gribu. Varbūt ir kādi priekšlikumi, bebriem tiešām patiksies plastmas:))))
Pareizi Ģirt, tāpēc arī esmu plastmasas piekritējs. Nu nemāku es pa krūmiem un mežu brist tā lai laidne nesaskrāpētos :((
Slēpts
14.12.2018. 10:50
Savu bebru maseni 100% apzināti pirku tikai plastmasā. Labi zinu kā ir pa tiem dubļiem un sprunguļiem pērties. Vēl labāk, ja būtu bijusi nerūsējošā, bet tobrīd LV tādas nebija.
Slēpts
14.12.2018. 23:53
... bet tas ir tik skaisti nostaļģiski ,paņemt rokās plinti, koka laidni un pavērot, katrā švīkā, bojājumā, atcerēties to mirkli, kas piedzīvots...
Man medības saistās ar relaksēšanos no darba spriedzes, nevis kaut ko nošaut. Un ja kokā to var redzēt, tad tās ir atmiņas, kur kaut kas ir piedzīvots, izjusts.. Katram jau mums tās medības uzrunā savādāk ...
Es savukārt dodu priekšroku ierocim, kas ir man pielāgots tā it kā būtu mans ķermeņa turpinājums un neviena bāzes laide to nespēj nodrošināt. Un ja koka laide ir pareizi izgatavota, tai nekas nevar notikt ne dubļos ,ne sniegā ,ne lietū. Ja vien mednieks nav sušķis un nevīža. Man 4 ieročiem no 7 bija plastmasas laides. 3 ir izmestas ārā tieši šī iemesla dēļ. T3 plastmasa ar regulējamu muguriņu vēl ir pieejama.
Man medības saistās ar relaksēšanos no darba spriedzes, nevis kaut ko nošaut. Un ja kokā to var redzēt, tad tās ir atmiņas, kur kaut kas ir piedzīvots, izjusts.. Katram jau mums tās medības uzrunā savādāk ...