Varbūt . Hubertā ir DSR ražotas lodes , bet - daudz nepašausi , viena maksā vairāk kā 90 centi . Lai nu kā , bet Huberts ir vienīgais veikals , kur priekš patronu lādēšanas var dabūt gandrīz visu . Ir doma svina lodes liet pašam .
Ir taču kaut kādas pareizrakstības normas . Es nerunāju par sarežģītas konstrukcijas teikumiem . Var aizmirsties burts , komats vai tikt pieļauta kāda kļūda - no tā neviens nav pasargāts . Vajag censties rakstīt lai vismaz kaut ko no teksta var saprast . Un vēl ,paviršība liecina par necieņu pret cilvēkiem .
Pēteri, Hubertā vai tad ir DSR lodes? vismaz tādas es neredzu viņu lapā. Ja DSR sporta patrona ar lodi maksā ~0.50eur, tad lodei būt jābūt, nu nez 30 centi varbūt
Es laikam kaut ko jaucu . Es domāju Daugavpils skrošu rūpnīcas . :) Mājas lapā nav ielikta .
Slēpts
25.01.2019. 13:49
nu jā, tās lodes, kas Hubertā, nav redzamas Daugavpils skrošu rūpnīcas(DSR) lapā.
Nav jau arī loģiski maksāt 90 centus par lodi, ja var nopirkt patronu pa 50centiem un izņemt lodi ;)
Man sencis virpoja zemkalibra lodes un rūdīja ar pie viena, poļevenes stabilizatorā ielimē iekšā un gāja kā dundurenes,pat labak. Caur visiem krūmiem. Dažkārt pats var pasūtīt pie virpotāja un cena pret kvalitāti fantastiska. Lode bija cilindriska ar sašaurinājumu iepresēšanai stabilizatorā. Laikam būs gludeklim pašam jāpalādē, gribu pameģinat ka iet caur krumiem.
...,jā,jā, monolītam stingri smagāks tērauds tiek lietots , veselus 32 gramus smags, tā ir šlelle!,:))). ,protams,ka no cita tērauda tik zvirbuļpūkas sanāk , ja neticat, pajautājiet Jānim!,:)
Nav jau arī loģiski maksāt 90 centus par lodi, ja var nopirkt patronu pa 50centiem un izņemt lodi ;)