Sestdien vienu izdevās nomedīt- krietnā tumsā izlīda.
Slēpts
18.02.2019. 17:34
Es brīvdienas nosēdēju pie upes - pa tukšo. :(
Slēpts
18.02.2019. 20:36
Vakār vakarā ideāls laiks, vējš minemāls, mēnes liels un maz mākoņi, redzamība super, līdz pus vieniem nekādas kustības :(((
Slēpts
19.02.2019. 19:43
Tāpēc arī kustības nav, ka ideāls laiks priekš mums medniekiem. Tas kustonis nav muļķis. Cik tā nav bijis, kad plinte nav līdz un galdniekkungs otrā krastā mēdās .. ;D
Slēpts
19.02.2019. 19:58
Un nav jau arī visi jānobliež. Iztīrīsim visus grāvjus, strautus, upes, visas iespējamās vietas un ko tad šinī tukšajā laikā medīsim? Būs kā eiropā ...
Protams vajag saudzēt.
Un nodrošināt apstākļus, lai labi vairojas.
Jo vajag jau lai reizi gadā aizejot uz medībām, ar garantiju tiek pie medījuma.
Un tad brīnīsimies par cūku mēriem, briežu slimībām un lauztajiem līgumiem.
Es savu nomedīju meža uzpludinājumā. Apgāju apkārt, atradu kur sniegā redzams, kur līduši laukā baroties un tur arī sagaidīju. Lai arī daudz kur bija nograuzti koki, baroties nāca tikai vienā vietā.
P.s mežā, sniega un ledus vēl ļoti daudz.
Slēpts
20.02.2019. 08:43
saki, ka no zvēru daudzuma mēris nāk :D :D :D tad jau varbūt pat labi, bebri savairosies un tad piezagsies mēris un visus nobeigs, būs miers no tiem grauzējiem
īsa Tev atmiņa- jau reiz rakstīju, ja Latvijā dzīvotu tikai divas ģimenes - viena V-pilī, otra D-pilī, tad ja meita triperi noķertu ostas pilsētā- tad būtu ļoti ilgi jāgaida, lai puisis D-pilī saslimtu.
Neviens pretējo nepierādīja.
Bet vari jau palikt pie sava, ka zvēru blīvums neietekmē slimību pārvietošanās ātrumu.
Es palikšu pie pretējā.
Ari bebri, ja to ir par daudz- sāk meklēt citas mājvietas- vienā dīķī visi nemājo.
Un nodrošināt apstākļus, lai labi vairojas.
Jo vajag jau lai reizi gadā aizejot uz medībām, ar garantiju tiek pie medījuma.
Un tad brīnīsimies par cūku mēriem, briežu slimībām un lauztajiem līgumiem.
P.s mežā, sniega un ledus vēl ļoti daudz.
īsa Tev atmiņa- jau reiz rakstīju, ja Latvijā dzīvotu tikai divas ģimenes - viena V-pilī, otra D-pilī, tad ja meita triperi noķertu ostas pilsētā- tad būtu ļoti ilgi jāgaida, lai puisis D-pilī saslimtu.
Neviens pretējo nepierādīja.
Bet vari jau palikt pie sava, ka zvēru blīvums neietekmē slimību pārvietošanās ātrumu.
Es palikšu pie pretējā.
Ari bebri, ja to ir par daudz- sāk meklēt citas mājvietas- vienā dīķī visi nemājo.