Tikai pacietību un 3- 4 piegājienos ir viss nomedīts. Varbūt paliks viens, bet to gan būs grūti dabūt.
Ja visu brīvo laiku var veltīt bebru medīšanai?...... Respekt! Man ziemā , vidēji, šādam rezultātam bija vajadzīgs 1 mēnesis. Respektīvi 4 dienas. Pie nosacījuma ,ka zināju kur šie kustās un reizi nedēļā pārlūkoju lamatas.
Slēpts
06.03.2019. 23:27
Mārci, viss kārtībā! Māte daba rūpējas par savējiem! Kad citi sāk uzdot jautājumus forumā, vai bebri sāk kustēties,Tu jau beidz bebru sezonu! Lūk tas ir rādītājs!! Tu esi īsts MEDNIEKS! Un dabā viss sakārtots, lai būtu līdzsvars, lai būtu... !!
Slēpts
08.03.2019. 03:23
Mārci- laiks tiešām ir vajadzīgs ja gribi medīt nevis izķert. Es četros vakaros nomedīju 7 bebrus un pēdējam aizmēzu garām. Pēc tam vēl 4 vakarus sēdēju un nekā. Esmu dusmīgs uz sevi, un sieva ar uzmetusi lūpu par 4 tukšajiem vakariem- netic ka sēdēju uz bebriem.
Interese pārsvarā ir jaunajiem medniekiem, bet atkarīgs cik tālu no civilizācijas, piekļūšanas utt. Iesaku uzreiz maksimāli skaidri nodefinēt, ka vajag izķert nevis šad tad pasēdēt pāris reizes gadā.
Var rakstiski nodot medību tiesības vai arī atļaut medīt konkrētā vietā (kadastra numurs utt).
Slēpts
13.03.2019. 17:13
Var nolīgt mednieku konkrētā apgabalā bebru izķeršanai. Norunājiet cenu par vienu bebri- ieinteresējiet mednieku un viss notiks. Gan jau viņš zinās kā papīrus sakārtot.
Slēpts
14.03.2019. 16:12
Zane Zun
Medību tiesības vari nodot ja nav jau līgums ar kādu klubu noslēgts.
Mums ar kolēģi līdzīgi šosezon 50 + bebri. Kolektīvā kopumā nomedī +/- 100 īpatņus
Šāda intensitāte jau 6. gadu un teritorijā pamanāma krasa populācijas samazināšanās.
Ja visu brīvo laiku var veltīt bebru medīšanai?...... Respekt! Man ziemā , vidēji, šādam rezultātam bija vajadzīgs 1 mēnesis. Respektīvi 4 dienas. Pie nosacījuma ,ka zināju kur šie kustās un reizi nedēļā pārlūkoju lamatas.
Var rakstiski nodot medību tiesības vai arī atļaut medīt konkrētā vietā (kadastra numurs utt).
Medību tiesības vari nodot ja nav jau līgums ar kādu klubu noslēgts.
Šāda intensitāte jau 6. gadu un teritorijā pamanāma krasa populācijas samazināšanās.